[Prodaja] MSI GTX 1080 Ti GAMING TRIO zaključana tema

poruka: 23
|
čitano: 4.301
|
moderatori: XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
[Prodaja] MSI GTX 1080 Ti GAMING TRIO

MSI GTX 1080 TI GAMING TRIO, bez garancije. Ispravna 100%. Korištena samo za gaming.

https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-GTX-1080-Ti-GAMING-TRIO

Cijena: ODUSTAO OD PRODAJE

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.3.2021 20:13 (Cojonero).
14 godina
neaktivan

rofl

16 godina
Re: [Prodaja] MSI GTX 1080 Ti GAMING TRIO
Ma stavi je 5000kn i otići će netrebas se brinuti
Intel i AMD fanboy Po danu navijam za AMD a preko većeri za Intel
13 godina

Stavi je na ebay, tamo ce ti je mineri mozda kupit po toj cijeni

16 godina

7.1.2020. Istu takovu karticu prodao za 3000kn. Mi se vraćamo polako al sigurno u nazad.

15 godina

Nema koristi od zamaranja, svatko ima pravo staviti cijenu koju hoće, a bome nikoga se ne može natjerati da kupi po toj cijeni,

a onaj tko kupi, pa ako njemu to odgovara, a tko sam ja (ili bilo tko) da se komentira nečiji odabir.

AMD/Intel ljubitelj/mrzitelj, ovisno kakav mi je dan. :D
7 godina
neaktivan
rokonja kaže...

7.1.2020. Istu takovu karticu prodao za 3000kn. Mi se vraćamo polako al sigurno u nazad.

Meni se čini da si ti ljubomoran jer si prodao za 200 eura manje nego što će se ova prodati

15 godina

Do sada sam dobio tri ponude i sve su bile od 4000kn. Znači eto mogla bi otići i za tih 4500kn nekom napaljenom mineru. Nije mi uopće hića sa prodajom pa ću čekati najveću ponudu. Nisam ja kriv što je sada takva situacija kakva je. Bio bih lud da to ne iskoristim a to što nekome smeta moja cijena zaboli me tinki vinki dipsi lala pooooo:);)

18 godina
Valentin17 kaže...

Nema koristi od zamaranja, svatko ima pravo staviti cijenu koju hoće, a bome nikoga se ne može natjerati da kupi po toj cijeni,

a onaj tko kupi, pa ako njemu to odgovara, a tko sam ja (ili bilo tko) da se komentira nečiji odabir.

Cojonero kaže...

Do sada sam dobio tri ponude i sve su bile od 4000kn. Znači eto mogla bi otići i za tih 4500kn nekom napaljenom mineru. Nije mi uopće hića sa prodajom pa ću čekati najveću ponudu. Nisam ja kriv što je sada takva situacija kakva je. Bio bih lud da to ne iskoristim a to što nekome smeta moja cijena zaboli me tinki vinki dipsi lala pooooo:);)

Pogledati sliku gore, mnogo je razočaranih/frustriranih što su ili prodali grafe dok su bile "normalne" cijene ili nisu kupili nove dok su bile "normalne" cijene.

LOL: Crobrother
11 godina
Cojonero kaže...

I imaš puno pravo na to. Bio bi glup da ne iskoristio priliku. Znači po tome, svi koji imamo kripto, nebi sad smjeli prodati, jer eto otišle cijene gore, treba čekati da odu dole opet. 

Dal' bude netko s tom grafom majnao, gejmao ili ju koristio za poduprijeti stol, tebi tak svejedno.

7 godina
neaktivan

Počeo je pomalo padat Bitcoin tako da ti je bolje prodat to odma ,dok ponude ne postanu sitniš

7 godina
tino12223 kaže...

Počeo je pomalo padat Bitcoin tako da ti je bolje prodat to odma ,dok ponude ne postanu sitniš

Je dobro je, počeo je padat jedan dan. Svako malo tako padne, pa onda sljedećih deset dana raste. Ne zamarajte se s tim što je malo pao jedan dan, ništa to ne znači, a i dalje će ljudi majnat, da se sad prepolovi BTC...

Live long and prosper.
14 godina
Cojonero kaže...

Lako moguca ali nije ta kartica "pravim" mineru zanimljiva.

Precise struje vuce. Njima su zanimljive ove nove serije grafi.4000 ti je realno da nes u par mjeseci moze zaraditi

15 godina
Najbrži kaže...

Pogledati sliku gore, mnogo je razočaranih/frustriranih što su ili prodali grafe dok su bile "normalne" cijene ili nisu kupili nove dok su bile "normalne" cijene.

Zašto se ti uopće zamaraš s njima, pa svatko može udariti TU i hvala, pa onda i TD. Po meni nema smisla uopće obazirati se na takve ljude, brate mili neka udaraju što od im srce želi, meni je tako svejedno.

AMD/Intel ljubitelj/mrzitelj, ovisno kakav mi je dan. :D
14 godina

Slazem se, netreba se zamarati prsticima gore/dolje... butthurt ekipa ali kao sto je prodavac rekao, nije on kriv kaj je market takav trenutno. Pogledajte malo ebay, pa kad pogledate 4500kn ni ne zvuci tak lose :-)

kolegi naravno zelim sretno u prodaji :-)

Try and fail, but never fail to try.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2021 16:43 (kameni_zg).
7 godina
neaktivan

Idu cijene crypta dolje, korigiraju se cijene grafi :D

AJ
7 godina
neaktivan
jureško kaže...

Da ,upravo prodana msi x gaming gtx 1080 za 2600kn na njušci u roku od 2 min

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2021 11:06 (tino12223).
14 godina
tino12223 kaže...
jureško kaže...

LOL, ozbiljno? :D

Mogo bi i ja svoju utopiti i nadati se da će se cijene smiriti za koji mjesec, a do onda izdržim na integriranoj.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
7 godina
CyberDemonVZ kaže...
tino12223 kaže...
jureško kaže...

Mogo bi i ja svoju utopiti i nadati se da će se cijene smiriti za koji mjesec, a do onda izdržim na integriranoj.

Pripazi da ne bi ostao na integriranoj malo duže vremena, a i pitanje je kolike će bit cijene grafika kad se konačno pojave. Ovo je sad ko kupovina nepoznate kriptovalute, može bit super, možeš ga popušit, nitko ne može predvidjeti u kojem smjeru će se vjetar okrenuti.

Live long and prosper.
14 godina

Da, i ja sam tako razmišljao. Zato je i još uvijek kod mene :D

Thanks

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
12 godina
neaktivan
Filox kaže...
CyberDemonVZ kaže...
tino12223 kaže...
jureško kaže...

Pripazi da ne bi ostao na integriranoj malo duže vremena, a i pitanje je kolike će bit cijene grafika kad se konačno pojave. Ovo je sad ko kupovina nepoznate kriptovalute, može bit super, možeš ga popušit, nitko ne može predvidjeti u kojem smjeru će se vjetar okrenuti.

Sve u životu ima putanju sinusoide, a kada kupiti i prodati, to nitko ne zna...

Festina lente
17 godina
Ako ti grafa nije toliko ključna ja se ne bi mislio i odmah bi prodao. Ovakva situacija je jednom u 3-4 godine i nije loše iskoristiti ako mozeš biti neko neizvjesno vrijeme na nečemu slabijem.
Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
15 godina

Ma sve se meni čini da će ostati kod mene. Mislio sam PS5 uzeti ali jučer čitam da je GT7 odgođen za 2022 a to mi uvijek bila igra zbog koje uzimam konzolu. I da ju prodam po ovoj cijeni nije to neka luda lova da se usereš a nemam ništa drugo kupiti pošto je situacija kao da je bila nuklearna katastrofa.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice