Prodajem navedenu grafičku, dva venta, ako kome znači vrti F1 22 na 1440p na medium detaljima lockano na 60 fps. Pasta promjenjena nedavno.
Bez zamjena
https://www.techpowerup.com/gpu-spec...x-970-oc.b3103
cijena: 600 kn
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozda bi cijena mogla malo nize ici jer prie godinu dana na forumu pcekspert sam kupio ASUS STRIX GTX 970 za 650kn i dobio 3mj osobne garancije od prodavaca....dobra grafa sto je je
I ja sam prije 20g. imao 25....a gdje piše da je cijena fiksna...onaj koji bude htio kupit bude dalje dogovarao....ode svijet u kk
ode svijet u kk
Ti si već dugo u kk.
Kolega samo kazem cemu odma tako????
Kolega samo kazem cemu odma tako????
Ne mogu protiv sebe. Evo iskreno.
ps. nisam počeo prvi i da se on nije javio, ne bi se javio ni ja.
I ja sam prije 20g. imao 25....a gdje piše da je cijena fiksna...onaj koji bude htio kupit bude dalje dogovarao....ode svijet u kk
Valentin17 nisam mislio na vas mislio sam na kolegu kako je odmah krenuo na mene
Valentin17 nisam mislio na vas mislio sam na kolegu kako je odmah krenuo na mene
Hvala na pojašnjenu. Treba citirati onoga na koga se post odnosi da ostali mogu razumjeti bolje što, kako, otkuda.

ode svijet u kk
Ti si već dugo u kk.
Vidi male bugiće kako se neprozvani odmah pale
Hvala na pojašnjenu. Treba citirati onoga na koga se post odnosi da ostali mogu razumjeti bolje što, kako, otkuda.
Ne treba uvijek citirati već treba logički razmisliti i vidjeti da je mrkva već komentirao prije tebe pa zaključiti na koga se odnosi njegov drugi komentar.
stari moj ... mogu samo mislit koji vam je stadij socijalne inteligencije da upadnete čovjeku na oglas sa toliko disfunkcionalnosti...ovaj forum bi trebao kao pcekspert zaključat komentiranje na tržnici (ostavit samo kod procjena i amen ) ... fkt vam nije lako
A 500kn vrijedi ali sta se budemo sada tu za 100kn ciganjcili , vrijedi i 600 tko da.
Hvala na bumpanju :)
Cijena je ta koja je, za 500 kn može komotno stajati u ladici za backup...
Meni moja stoji na ormaru za nedaj boze
Jel ju prodaješ ili? Imaš PP.
Hvala svima na prijedlozima i interesu, grafička prodana za traženu cijenu.