[Prodaja] Corsair Air Series AF140 Quiet Edition

poruka: 14
|
čitano: 1.940
|
moderatori: XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina

Pozdrav, ostao mi ovaj vent za prodat iz stare konfe, radio je ko intake na cca 60% snage, ispravan iako bez garancije. Stanje odlično, cijena 85kn + vaša poštarina. Šaljem ili tiskom ili HP-om, uplata može na tekući, revolut ili pouzećem - kontakt forumske poruke. lp

Više o ventu https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Fans/Air-Series%E2%84%A2-AF140-Quiet-Edition-High-Airflow-140mm-Fan/p/CO-9050009-WW

Sve Vas Volim
7 godina

Ako je cijena viša nego što treba biti - ljudi smo dogovorit ćemo se... Čemu TD a da ne napišete što je zavrijedilo TD u postu? 

Sve Vas Volim
12 godina
neaktivan
Re: [Prodaja] Corsair Air Series AF140 Quiet Editi

Vrijedio bi tolko u vrijeme kada nije bilo Arctica F/P14 za 40kn novi u ducanu ili npr. Be Quiet Pure Wings 2 za novce za koji ga prodajes.. Jbg, danas je konkurencija jaca, ali bi vjerojatno otislo na njuski. Budem maknuo TD, kad ti smeta.

7 godina
The_Fichek kaže...

Vrijedio bi tolko u vrijeme kada nije bilo Arctica F/P14 za 40kn novi u ducanu ili npr. Be Quiet Pure Wings 2 za novce za koji ga prodajes.. Jbg, danas je konkurencija jaca, ali bi vjerojatno otislo na njuski. Budem maknuo TD, kad ti smeta.

Ne smeta meni TD, neka ga ali brate, sestro nediljo napiši zašto TD. Ne pratim cijene i perfomanse ventilatora nego sam samo snizio za cca 60% cijenu onog što sam ja platio i stavio na oglasnik računajući na to da lako još dodatno snizim cijenu ako neko nešto kaže... Ali ne... 6 godina si na forumu i samo dođeš zalijepiš TD a ti se Hrvoje misli zašto si dobio TD, jel cijena, jel pravopisna greška, jesi se digao na lijevu nogu... Kužiš? 

Sve Vas Volim
12 godina
neaktivan
Hahah, evo napisao sam. Jbg, precijenjeno je sve od Corsaira, gubis svakako prodajom. Bas pratim te ventilatore, cijene i neke oglase. Ima svakakvih slucajeva. Ono sto sam mogao primjetit pa i iz vlastita par slucajeva je da ih je puno lakse prodat vise komada na foru da je jedan skuplji pa oba ili vise njih jeftinije.
7 godina
The_Fichek kaže...

Vrijedio bi tolko u vrijeme kada nije bilo Arctica F/P14 za 40kn novi u ducanu

Da li si ikad imao P14? Ja sam kupio dva komada i oba su dosta glasna i imaju nekakav glup meni nepodnosljiv zvuk kad racunalo nije u idle. Po reviewovima sam kasnije vidio da ekipa generalno i nije prezadovoljna. Najvise me cudi to sto imam freezer 34 hladnjak i ventilator je savrseno tih naspram ovih zujalica.

7 godina
paqsha kaže...
The_Fichek kaže...

Da li si ikad imao P14? Ja sam kupio dva komada i oba su dosta glasna i imaju nekakav glup meni nepodnosljiv zvuk kad racunalo nije u idle. Po reviewovima sam kasnije vidio da ekipa generalno i nije prezadovoljna. Najvise me cudi to sto imam freezer 34 hladnjak i ventilator je savrseno tih naspram ovih zujalica.

Di si frende, kako mi kartica? :D

Sve Vas Volim
7 godina
Srce Isusovo kaže...

Di si frende, kako mi kartica? :D

Dobro je, radi ko beba iako se jos uvijek nisam potpuno navikao na izgled  

12 godina
neaktivan
paqsha kaže...
The_Fichek kaže...

Imam ih. Imam i opciju da se vrte na 0 rpm u idle i da se pwm kontroliraju, iako su 3 pin. Nisu glasni, nego imaju karakteristican zvuk laganog brujanja kada su zarafljeni za kuciste te se dam kladit da taj zvuk zavisi i o kucistu kojeg imas. Na cooleru se ne cuju jer nema ni blizu tolko vibracija. To hoce reci da je motor ventilatora jako dobar i da on ne proizvodi zvukove sto je vrlo bitno te takodjer znaci da se stedilo na okviru venta, plastici sto je mana, ali razumljivo za tako jeftin vent. Mene je impresioniralo sto se oko 1100rpm cuju gotovo isto kao na 800rpm. Ono sto ih krasi je ogromna kolicina zraka koju unose u kuciste cak i pri nizim brzinama. Znaci sve sto Arcticu treba je gumica oko ventilatora, a to i imaju u obliku Bionix istih ventilatora, no vecina ljudi ce uzet 2 P14 za cijenu jednog Bionix P140. Ako si silent freak "rubber screws" bi mogli pomoc ili anti-vibration okviri za ventove. Corsairov AF makar bio Quiet edition je kalsicni vent za protok zraka i rado tolke hrpe lopatica nemre bit tih sve da oce. Dam lijevu ruku, ako je tiši od Arctica na bilokojoj brzini, no previse pisem jer cijena nije tak strasna. Za 70kn ce ziher otic jer je Corsair i kvalitetno napravljen aftermarket vent. Uglavnom previse pisanja, ali eto..

7 godina
The_Fichek kaže...

Imam ih. Imam i opciju da se vrte na 0 rpm u idle i da se pwm kontroliraju, iako su 3 pin. Nisu glasni, nego imaju karakteristican zvuk laganog brujanja kada su zarafljeni za kuciste te se dam kladit da taj zvuk zavisi i o kucistu kojeg imas. Na cooleru se ne cuju jer nema ni blizu tolko vibracija. To hoce reci da je motor ventilatora jako dobar i da on ne proizvodi zvukove sto je vrlo bitno te takodjer znaci da se stedilo na okviru venta, plastici sto je mana, ali razumljivo za tako jeftin vent. Mene je impresioniralo sto se oko 1100rpm cuju gotovo isto kao na 800rpm. Ono sto ih krasi je ogromna kolicina zraka koju unose u kuciste cak i pri nizim brzinama. Znaci sve sto Arcticu treba je gumica oko ventilatora, a to i imaju u obliku Bionix istih ventilatora, no vecina ljudi ce uzet 2 P14 za cijenu jednog Bionix P140. Ako si silent freak "rubber screws" bi mogli pomoc ili anti-vibration okviri za ventove. Corsairov AF makar bio Quiet edition je kalsicni vent za protok zraka i rado tolke hrpe lopatica nemre bit tih sve da oce. Dam lijevu ruku, ako je tiši od Arctica na bilokojoj brzini, no previse pisem jer cijena nije tak strasna. Za 70kn ce ziher otic jer je Corsair i kvalitetno napravljen aftermarket vent. Uglavnom previse pisanja, ali eto..

Probao sam spojiti i bez da su zasarafljeni i jos uvijek imaju taj zvuk. Daleko od tog da ne rade dobro jer razlika u odnosu na 120mm fractal ventilatore je bila par stupnjeva. Nisam silent freak ali preferiram da je racunalo sto tise ako je moguce. Hvala na informacijama, probat cu se jos poigrati s njima.

12 godina

Ja ne cujem nikakva brujanja, a imam prilicno jeftino ali oke MS Winston kuciste sa 2 intake 2x140mm, 1x120mm nazad i 1x120mm gore, i vrte se na cca 600rpma, nit ih ne cujem nit ne bruje. Dva su F12 i dva F14.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2020 19:28 (hahhaajaads).
12 godina
neaktivan
Ovo me motiviralo da nabavim silent gumene vijke pa javim rezultate. Btw. ja sam primjetio veliku razliku naspram stock Fractalovih gp14 (koja sam 2 komada prodao za 90kn) i sjecam se da su Fractalovi imali neugodan zvuk motora, mislim bili su glasniji. Picajlza se isto zalio na stock Fractalove, no ima ih vise modela. Kod ovih P14 mi je super sto su relativno tihi na svim okretajima, ali da ih palim kad ocu max. tisinu (idle), nope. Ugl, necu spamat vise oglas pa se javim na temu ventilatora kad stignu gumeni vijci. Sretno s prodajom Corsaira :)
7 godina
paqsha kaže...

Dobro je, radi ko beba iako se jos uvijek nisam potpuno navikao na izgled  

Ne znam dal misliš u pozitivnom ili negativnom smislu ali meni je to i dan danas jedna od najljepših kartica... Šteta što ima onu bezveznu RGB led traku

Sve Vas Volim
7 godina
Srce Isusovo kaže...

Ne znam dal misliš u pozitivnom ili negativnom smislu ali meni je to i dan danas jedna od najljepših kartica... Šteta što ima onu bezveznu RGB led traku

ma na traku i mislim, dobro je sve dok mi se to na random ne upali i probije oci 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2020 11:51 (paqsha).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice