[Prodaja] ASUS ROG STRIX Rx 480 8GB zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.130
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
odjavljen
[Prodaja] ASUS ROG STRIX Rx 480 8GB

Kutija,racun.Koristena za gaming.Trenutno u racunalu,moguca proba.

Garancija do 12.2018.

Preuzimanje Zg

1700 kunićha fiksara ili nekakva zamjena za nesto slabije

7 godina
protjeran
[Prodaja] ASUS ROG STRIX Rx 480 8GB

I nije neka premija od cijene da bi bilo fiksno. 1060 6G se čak i na njuškalu sa više garancije nađe za manje, a to je manje više li-la.

Nezahvalno vrijeme za prodaju ovih 'mid' grafičkih koji su nit' vrit, nit' mimo.

14 godina
protjeran
Re: [Prodaja] ASUS ROG STRIX Rx 480 8GB

Moze u pm koliko bi nadoplate trazio ako bi zamjenio za rx 570 od xfx-a pod moj pc starosti 6 mjeseci, garancija, sa racunom i svom opremom...

Ovaj model: http://www.xfxforce.com/en-us/products/amd-radeon-rx-500-series/rx-570-rs-4gb-dd-blackedition-rx-570p4dbd6

T.L. - za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
8 godina
odjavljen

slobodno mi nadji recimo strix ili msi gaming 1060 6gb za manje od 1700kn i ja ju uzimam ;)

lp

15 godina
jurica131 kaže...

slobodno mi nadji recimo strix ili msi gaming 1060 6gb za manje od 1700kn i ja ju uzimam ;)

lp

Nitko ti nije kriv što si kupio precjenjenu karticu, Gigabyte G1 model nije ništa lošiji, a košta manje.

8 godina
odjavljen
mislio sam na te ajmo reci top modele 1060.sve su po 2k kuna :/
15 godina
jurica131 kaže...
mislio sam na te ajmo reci top modele 1060.sve su po 2k kuna :/

To si "top modeli" za neupućene, ASUS se već dugo vozi na staroj slavi.

14 godina
protjeran
Taj g1 model nije do koljena strixici po pitanju hladenja. Samo zato sto je to rabljena kartica ne znaci da ne moze traziti nesto vise za bolji model, a ako pogledamo cijene polarisa njegova cijena je ok.

Trenutno su polaris kartice skuplje od gtx-ica 1060 i ako se gleda sama snaga kartica to i nema nekog smisla, ali tajo je kako je, netko tko ima freesync monitor ce izdvojiti parsto kn vise za polaris karticu.

Sto se asusa tice naravno da im nisu svi modeli ne znam sta, recimo asus rx 470 je bila medu najlosijim modelima, ali ovaj hladnjak sa tripple fanom im je odlican...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice