Prodajem AMD Ryzen 5 3600 sa nekorištenim originalnim hladnjakom.
Nema garancije.
Moguće osobno preuzimanje u ZG i moguća ugradnja po dogovoru.
700 kn
600?
Prodajem AMD Ryzen 5 3600 sa nekorištenim originalnim hladnjakom.
Nema garancije.
Moguće osobno preuzimanje u ZG i moguća ugradnja po dogovoru.
700 kn
600?
Novi u dućanu Ryzen 5 3600 sa garancijom 36mj., prodaje se već od 800kn, jedino što taj dolazi bez hladnjaka.
-Senetic.hr 782kn
-ADM.hr 844kn
Novi u dućanu Ryzen 5 3600 sa garancijom 36mj., prodaje se već od 800kn, jedino što taj dolazi bez hladnjaka.
-Senetic.hr 782kn
-ADM.hr 844kn
Auuuu što mu je kalirala cijena.. 
Imao sam taj CPU prije dvije godine i platio ga 1600kn.
-Senetic.hr 782kn
-ADM.hr 844kn
E jbg gledao sam cijene pred cca mjesec dana zadnji put i bili su po 1000, pogledao jučer njuškalo i najniža bila 750 pa kao stavit ću niže od toga 
Kolko je onda ok, 600?
Btw. Senetic je njemačka trgovina bez adrese u HR...
Nevezano za temu, ali kad ste spomenuli Senetic. Mogu reći sve najbolje za njih, kupovao dijelove za server koji se jako teško nabavljaju i sve prošlo u redu. Imaju dosta stvari koje su rijetke i teško dostupne.
Kupovao sam i ja kod njih i nikad problema.
Ono što sam želio reći je da je kupovina kod njih kao i svaki drugi njemački webshop...reklamacije i ostalo se šalju u njemačku.
Vezano za cijenu procesora, kad pogledam kako neki čak i na ovom forumu pokušavaju uvaliti slabiji 1600 model za te ili slične novce, nema razloga da ti ne staviš 600 kn za svoj koji je ipak dosta jači od prije spomenutoga.
Imao sam taj CPU prije dvije godine i platio ga 1600kn.
1600 kn je dobrano snižena cijena sa one koja je bila na početku, a to je cca. 2000 kn.
Rezervirano...
Prodano.