[Prodaja] 1060 6GB Windforce i Ryzen 1600AF zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 1.881
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
[Prodaja] GTX 1060 6GB Windforce i Ryzen 1600AF

Grafa 60 eura. Kupljena tu na forumu, prodajem jer sam prešao na 6800.

CPU 20 eura (dolazi sa novim hladnjakom kojega sam dobio sa 5600).

Tread softly because you tread on my dreams.
20 mjeseci
neaktivan
Re: [Prodaja] GTX 1060 6GB Windforce i Ryzen 1600A

Ako je CPU još dostupan, kupujem ga!. Molim odgovor u PM. Hvala :)

16 godina
Re: [Prodaja] 1060 6GB Windforce i Ryzen 1600AF
Poslao sam mu i ja PM za 1600AF par sati nakon objave oglasa, ali odgovor nažalost nisam dobio...
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2024 12:13 (nkdz).
13 godina
[Prodaja] 1060 6GB Windforce i Ryzen 1600AF

Sori ljudi, čekam odgovor kolege koji se javio prije, nisam očekivao veliki interes 😁. 

16 godina
ElektričnaOvca kaže...

Sori ljudi, čekam odgovor kolege koji se javio prije, nisam očekivao veliki interes 😁. 

Nisu mi jasne ove fore sa čekanjem i kodeksom časti, kao da vam slijedi 7 godina nesreće ako prodate nekome tko se nije prvi javio. Neozbiljno je u drugu ruku ne odgovarati drugima iz tog razloga. Prodaš tko ti se brzo javlja i riješiš svima probleme. Napomena : nisam se javio za kupovinu.

15 godina

Pročitaj još jednom pa razmisli. Ništa osobno, samo smatram da većina osoba ipak nastoji biti korektna jer zamisli sad da tebe netko tako zavlači i onda proda nekom drugom. Nije baš ugodan osjećaj, zar ne? 

16 godina
Arsen_Lupiga kaže...

Pročitaj još jednom pa razmisli. Ništa osobno, samo smatram da većina osoba ipak nastoji biti korektna jer zamisli sad da tebe netko tako zavlači i onda proda nekom drugom. Nije baš ugodan osjećaj, zar ne? 

Pročitaj ti još jednom što sam napisao. Lik mu se javio za kupovinu i ovaj ga čeka kao nevjestu a lik se možda više ni ne javi dok drugi koji su možda više zainteresirani nisu ni dobili odgovor tako da ovdje nema govora o nekom zavlačenju. Kakav neugodan osjećaj, ovdje izgleda same uvredljive balerine 🤮

16 godina
drama kaže...
Arsen_Lupiga kaže...

Pročitaj ti još jednom što sam napisao. Lik mu se javio za kupovinu i ovaj ga čeka kao nevjestu a lik se možda više ni ne javi dok drugi koji su možda više zainteresirani nisu ni dobili odgovor tako da ovdje nema govora o nekom zavlačenju. Kakav neugodan osjećaj, ovdje izgleda same uvredljive balerine 🤮

ajde se malo opusti. iako postoje neki koji po par tjedana neodgovaraju na poruku za oglas, smatram da je ovdje sve u razumnom roku bilo. nisu svi po cijele dane na forumu da iste sekunde odgovaraju na poruke i prozivke. pošalješ poruku i čekaš. ak se javi dobro, ak ne opet dobro. neće svijet stati ako se osoba ne javi taj dan.

ja uvijek u oglasima idem redom javljanja ako ima više zainteresiranih i to je ok po meni, mora biti nekog reda.. tko prvi njegova djevoka. cijene su mu solidne.

ne razumijem uopće potrebu pisanja o takvim stvarima. nije tvoje da se miješaš, pogotovo ako nisi kupac kojeg je zavaljao jer ti nije poslao paket, a rekao je da je, ili ti je poslao ciglu u paketu. a i da je, postoje teme i za takve stvari.

*free bump*

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2024 9:45 (lollik91).
13 godina

Čemu ljutnja, nisam webshop 😁.

Enivej, zaključavam temu jer mi je ovo prevelika zajebancija. 

Napisat ću mail da ne ostavljam broj ovdje. Ne isplati mi se za male novce vozikati to uokolo ili slati. U Zg sam (zapad) i ako je netko zainteresiran doći i preuzeti, lako se dogovorimo jer mail odmah vidim.

Ispod su fotke cpu-a, hladnjaka i dodao sam svoj vjerni Seasonic 520W bronze - star je, al je radio cijelo vrijeme bez znojenja (i da, prašnjav je). On ide za simboličnih 10 eura.

imajcenus@gmail.com

13 godina

CPU i napajanje prodani, grafa još uvijek dostupna.

13 godina

Sve prodano.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice