Upgrade time or not :)

poruka: 5
|
čitano: 873
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

E ovako kupio sam nedavno phenoma II x3 710 koji se može otključati u x4 bez beda samo je glupost to što ja nisam provjerio da li to moja matična podržava, a ne podržava, radi se o m2n32sli-deluxe matičnoj.
I moje pitanje sljedeće, da li da idem i uzmem si am3 matičnu sa ddr2 memorijom, konkretno ovu ovdije:Gigabyte(revizija 2.1) 

ili da idem na neku am3 ploču sa ddr3 memorijom - jedini problem ovdje su pare :) naravno uzimao bih nešto rabljeno i po mogučnosti da me oboje izađe max 500-600 kn :)

te još jedno pitanje, vidio sam da dotčna gigabyte matična nema heatsinkove na vrm krugu(tamo između proca i i/o ulaza), znam da nisu neophodni, ali da li je preporučljivo ih staviti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Upgrade time or not :)

Čini se da ova ploča nema neki overclocking potencijal pa tako ni opterećenje VRM-ova nije veliko. Zato i nema hladnjak a nema potrebe (a ni smisla) ga ugrađivati. Što se tiče izbora između opcija DDR2/DDR3 ja bih uzeo DDR3 jer je osjetno jeftinija.

13 godina
neaktivan
Re: Upgrade time or not :)

zujim :) memoriju već imam :) u opisu ti je pod moj pc, zadovoljan sam sa ovom ali ne znam da li da idem i po novu matičnu i po novu memoriju tj po ddr3 rame xD

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 1:54 (bruno_123).
15 godina
neaktivan

Kad se već tako misliš, lakše ti je prodati taj računar, dodati keš i kupiti komplet novi na bazi onoga čega se ložiš - Intel ili AMD.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

hahahahha to je najlakša solucija, samo ne bi baš davao sada ovo što imam a i tako i tako sam samo maturant hahahahh pa keša da ga lopatom vadim iz podruma xD, ali ajde misklim da će se srediti neki poso pa ću onda  vjerojatno uzeti novu konfu, ali za sada idem na am3 matičnu sa DDR2 keksićima :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice