Update Chipset drivera

poruka: 4
|
čitano: 1.435
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Update Chipset drivera

Ovako moje pitanje je, imam Asrock 970Pro3 maticnu sa chipsetom AMD 970 i sa CD-om od maticne su mi 12.3 driveri za njega pa me zanima da li je dobro update-ati na 12.10 koji su najnoviji ili to nema veze nikakve?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Update Chipset drivera

generalno pravilo, svaki update je bolji, ... teoretski.

-praktično, samo ako donosi konkretnu izmjenju-ispravak nekog buga.. za hardware koji se nije mijenjao često beskorisno (nema razlike-utjecaja) ali nebi trebalo štetiti (dešava se i to).

-KISS pravilo kaže, ne popravljaj ako radi (dobro)... to je u suportnosti s prvim generalnim pravilom da je update OK. Oba pravila su jednako dobra. {#}

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
Re: Update Chipset drivera
ihush kaže...

generalno pravilo, svaki update je bolji, ... teoretski.

-praktično, samo ako donosi konkretnu izmjenju-ispravak nekog buga.. za hardware koji se nije mijenjao često beskorisno (nema razlike-utjecaja) ali nebi trebalo štetiti (dešava se i to).

-KISS pravilo kaže, ne popravljaj ako radi (dobro)... to je u suportnosti s prvim generalnim pravilom da je update OK. Oba pravila su jednako dobra. {#}

Da ali imam problem sto nema nekog release notesa gdje se mogu vidjeti promjene mozda jest bolje ali neznam gdje mogu vidjet, sad mi radi dobro komp ali to je prilicno novi chipset pa vjerovatno jos uvijek mozda rade neke popravke i slicno.

15 godina
neaktivan
Update Chipset drivera

Ne diraj ništa! U takvim izdanjima driver-a obično se peglaju manji bug-ovi što ne znači da tvoj računar pati od istih.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 15:02 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice