Scythe Mugen 3 u Linksu!

poruka: 18
|
čitano: 3.867
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Scythe Mugen 3 u Linksu!

Nova verzija legendarnog coolera stigla je u Links! Scythe Mugen 3!

Gamers don't die, they respawn! :D

4 0 hvala 1
16 godina
Scythe Mugen 3 u Linksu!

jeftiniji od predhodnika,koji je razlog,ako su nijanse u pitanju onda je bolji izbor

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Scythe Mugen 3 u Linksu!

kad taj sjedne na moj procesor bit će svega {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Scythe Mugen 3 u Linksu!
Whatever kaže...

Kažu u zadnjem Bug-u da ga je teško montirati !?

U čemu je problem ?

Ne znam za ovu trojku, ali da bi montirao prijašnje Mugene, morao si skinuti cijelu ploču iz kompa jer se vidao s stražnje strane ploče, a kod nekih slotova si morao stavljati i backplate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hrxxx kaže...
Whatever kaže...

U čemu je problem ?

Ne znam za ovu trojku, ali da bi montirao prijašnje Mugene, morao si skinuti cijelu ploču iz kompa jer se vidao s stražnje strane ploče, a kod nekih slotova si morao stavljati i backplate.

Bolja (Citaj:skuplja {#}) kucista imaju otvor iza socketa namijenjen instalaciji backplatea bez vadenja ploce, ali opet je to sve komplicirano.

Ofc.
15 godina
neaktivan
Scythe Mugen 3 u Linksu!

over price..stvar........

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mate960 kaže...
Hrxxx kaže...
Whatever kaže...

U čemu je problem ?

Bolja (Citaj:skuplja {#}) kucista imaju otvor iza socketa namijenjen instalaciji backplatea bez vadenja ploce, ali opet je to sve komplicirano.

Najlakše ga je namontirati kada se izvadi matična ploča jer je prilično glomazan hladnjak. Ja sam ga postavio na stol, pa onda matičnu na njega i zašarafio backplate.

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
14 godina
neaktivan
Scythe Mugen 3 u Linksu!

po mnogim testovima losiji od prethodnika

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Scythe Mugen 3 u Linksu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
$rky kaže...

A kad cemo vec u {#} Noctua NH-D14 je najbolja

Ofc.
15 godina
neaktivan
Scythe Mugen 3 u Linksu!

ak je offtopic onda Corsair H100 XD najjace mi je sta je temperatura neoverklokanog iz 920 i overklokanog sa tim coolerom ista XD

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Scythe Mugen 3 u Linksu!

Možda kupim mugen-a 3 da napravim review?

Živjeti za BUG i umrijeti za BUG
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tony CRO kaže...

Možda kupim mugen-a 3 da napravim review?

Ako imas Mugen2 Rev.B it would be nice

Ofc.
14 godina
neaktivan
Scythe Mugen 3 u Linksu!

imam već 6 mjeseci mugen 3 i zadovoljan sam, ono što me zanima je to kako čistim ovaj ventilator pošto vidim da mi se na njemu počela skupljat prašina, jel ga smijem skinut pa ponovo namontirat kad ga operem i osušim? da nešto ne s.ebem, ima one dvije tanke žičice što su zakvačene na onaj limeni dio hladila, pa to valjda samo podignem skinem vent i očistim. može netko dat kakav savijet, da ne s.ebem nešto pa da bezveze ne moram davat pare da mi namontiraju ponovo pošto je sve što se donese na popravak minimum 100 kuna. hvala.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

imam već 6 mjeseci mugen 3 i zadovoljan sam, ono što me zanima je to kako čistim ovaj ventilator pošto vidim da mi se na njemu počela skupljat prašina, jel ga smijem skinut pa ponovo namontirat kad ga operem i osušim? da nešto ne s.ebem, ima one dvije tanke žičice što su zakvačene na onaj limeni dio hladila, pa to valjda samo podignem skinem vent i očistim. može netko dat kakav savijet, da ne s.ebem nešto pa da bezveze ne moram davat pare da mi namontiraju ponovo pošto je sve što se donese na popravak minimum 100 kuna. hvala.

Da, samo otkacis male zicice koje drzi ventilator za cooler. 

15 godina
GoodAngel kaže...

Ja ga nebih prao ! Eventualno samo vlaznom krpicom pobrisat prasinu s lopaticâ !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
GoodAngel kaže...

Ja ga nebih prao ! Eventualno samo vlaznom krpicom pobrisat prasinu s lopaticâ !

dakle, to mogu napravit i bez skidanja ili moram skinut vent za to? pretpostavljam da ne moram.

i 5-3570K
15 godina

Lakse ce ti biti ako ga skines ! Nikakav problem nije skinut vent koji ima takve drzace , macji kasalj !

Music As A Weapon !!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice