Procesor pomoc zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 820
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Procesor pomoc

Ovako..

Moje performanse racunara: 

Procesor: Intel pentium G620

Grafika: Amd radeon 6670 hd

Ram: 4 gb rama

Maticna ploca: MSI 7680 H61M-P23

Sada ja zelim da na ovo sve nadogradim bolji procesor.Prvo sto mi je palo na pamet intel core i5 2400.Zelim da mi vi kazete koji bi bio najbolji procesor za ovaj moj komp,za ovu maticnu?Koji bi se najbolje uklopio uz ovu graficku karticu,inace zelim vise komp za gajming.Kako bi se intel core i5 2400 dobro uklopio uz ovo sve?Ili pak nebi mogao pokazati svoju pravu snagu tj nebi mogao izvuci iz njega maksimum,dakle sve?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Procesor pomoc

Ako već planiraš uzeti jače dijelove za gaming, uz novi procesor bi definitivno trebao uzeti i novu grafičku karticu (primjerice HD7770 ili GTX 650Ti). Pošto ne možeš clockat procesor na toj matičnoj, bio bi dobar i5 2400, ali pošto Ivy bridge procesori idu na isti socket, zašto ne bi uzeo neky Ivy Bridge procesor, po cijenama su isti, međutim Ivy Bridge (i5 3xxx serija) je nešto jači od Sandy Bridgea (i5 2xxx)?

Blago budalama.
12 godina
neaktivan
Procesor pomoc

Ovu sam graficku skoro kupio,i mogu reci da je odlicna.Zato je nebi jos mijenjao,a i mislim da sa njom pokrenuti mogu jos iha haj igrica.Sto se tice procesora,imam neku kombinaciju sa ovim,zato sam i zacrto za njega xD..ostali?Imate li jos neke prijedloge,s tim da na ovu maticnu nemogu stavit procesor tipa core 2 quad ili slicno ..

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice