Procesor bez graficke zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 2.211
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Procesor bez graficke

Zanima me koji da uzmem od ovih procesora a cijena im je ista

Procesor AMD A8-3850 BOX, s. FM1, 2.9GHz, 4MB, GPU 6550D, Quad Core

ili 

Procesor AMD Phenom II X4 955 BOX Black Edition, s. AM3, 3.2GHz, 8MB cache, Quad Core

i mislio sam jos uzeti 

Grafička kartica PCI-E XFX AMD RADEON HD 6670, 1GB DDR3, D-SUB, DVI, HDMI

ili neku takvu do 600kn

pa me zanima ako bi uzeo ovaj procesor sa grafickom dali bih mogao namjestiti  da mi radi i ova graficka i ta od procesora?

ili da uzmem ovu drugi procesor koji je ocigledno puno jaci ali je bez graficke.

i sad mi vi recite koji da uzmem i ako uzmem ovaj drugi i ovu graficku dali cu na toj grafickoj moci igrati neke normalne igrice na medium kvaliteti na monitoru od 23''?

unaprijed hvala :D

NEoN

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Procesor bez graficke
NEoN02 kaže...

Zanima me koji da uzmem od ovih procesora a cijena im je ista

Procesor AMD A8-3850 BOX, s. FM1, 2.9GHz, 4MB, GPU 6550D, Quad Core

ili 

Procesor AMD Phenom II X4 955 BOX Black Edition, s. AM3, 3.2GHz, 8MB cache, Quad Core

i mislio sam jos uzeti 

Grafička kartica PCI-E XFX AMD RADEON HD 6670, 1GB DDR3, D-SUB, DVI, HDMI

ili neku takvu do 600kn

pa me zanima ako bi uzeo ovaj procesor sa grafickom dali bih mogao namjestiti  da mi radi i ova graficka i ta od procesora?

ili da uzmem ovu drugi procesor koji je ocigledno puno jaci ali je bez graficke.

i sad mi vi recite koji da uzmem i ako uzmem ovaj drugi i ovu graficku dali cu na toj grafickoj moci igrati neke normalne igrice na medium kvaliteti na monitoru od 23''?

unaprijed hvala :D

uzmi drugi procesor i tu grafu i vozi,nemoj se zamarat ovim glupostima koje se prije napisao,965 be je odlican procesor,grafa ti nije losa ali probaj potrazi nesto bolje za 600 kn ili dodi u ovu temu i pitaj...{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/vodic-odabir-graficke-kartice/28804.aspx

TL
13 godina
neaktivan
Procesor bez graficke

ili mozda ovu graficku? 

Grafička kartica PCI-E SAPPHIRE AMD RADEON HD 6670, 1GB DDR3, HDMI, DVI, VGA

NEoN

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Procesor bez graficke

ok

NEoN
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 22:53 (NEoN02).

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Procesor bez graficke
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice