imam pitanje dali može ventilator od procesora da izleti iz kućišta ili ne može
pomoć mi je potrebna i to hitno vas molim da mi odgovoriti ako može
Ja koristim kacigu za svaki slučaj kad mi je otvoreno kućište..
http://en.wikipedia.org/wiki/VTOL
ova tehnologija je nastala pod utjecajem fenomena izlijetanja procesorskih coolera iz kućišta te pravljenja sveopćeg kaosa
nakon nekog vremena se situacija smiri, te se cooler vrati u prvobitan položaj, te je računalo spremno za daljnji rad
kako nekome dođe na pamet ovako nešt pitat...
Nemojte zezati decka
Nije moguce da ventilator izleti jer je dobro pricvrscen
da, a da nije pričvršćen bi mogao izlijetjeti, isto kako i ventilator u ljeto kad ga uključiš počne letjet po sobi jer je općepoznato da ventilator u 98,76% slučajeva može služiti kao propeler te pogoniti većinu današjnih uređaja
jednom sam uključio fen i zabio mi se u glavu pri mach 2 brzini
A za grafičku i napajanje te ne brine?
grafičke nemam a napajanje je novo prošle godine prominuto a postoji ji li koji program za smanjivanje vrtne ventilatora od procesora
Probaj s Speedfanom ili u BIOS-u !
Pa nema potrebe za spustanjem brzine venta ! Vrti se na 1250 rpm-a i to je OK brzina i nebi trebao biti bucan !
malo mi je bučniji pomagajte ljudi molim vas
Pa polako ga spustaj i prati temp. da ti ne prelaze granicu normale ! Dok ti prestane smetat buka onda je dosta !
a možeš li se ti spojit na moj komp i srediti mi to
Ajd sad za ozbiljno, ne znam koliko godina imaš, ali ni procesor ni njegov hladnjak skupa sa ventilatorom ti neće izletiti iz kućišta!
Kako uopće možeš biti siguran da je baš ventilator od hladnjaka za procesor bučniji nego prije?
Ako i je, vjerojatno bi ga trebalo očistiti!
očistio sam ga ima 2 dana to je bilo u četvrtak
evo pričao sm sa informatičarem kaže on dok su temperature dobre da se ne tribam brinuti ništa nema veze ta buka i još mi kaže da može prašina malo smetati i da ga redovno čistim
Ma vi ste jos gori od njega..Vidite da se sprda sa vama..Pise mu da je 1988. godiste, a ponasa se kao da ima 8 godina. Odi na drugi forum pa zajebavaj!