- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jeli hoćeš procesor od 2000kn ili od 500kn?
Ovako gledano, ja bih prepiručio E6300 za oko 600kn.
E5200
Do koliko love?
Hmmm... može i do 2000 kn...
Zanima me onako best buy opcija...
E5200
Do koliko love?
Razlika u cjeni manja od 100kn a u perfomansama 10-15%.
Govorim o E5200 i E6300.
EDIT: Matična ti nepodržava četverojezgrene prema njihovom popisu, stoga najbolje uzeti E8400 za oko 1200kn.
Ne razumijem... pa E6300 je dvojezgerni
Da je, samo govorim da nemozes uzimati četverojezgrene...
E6300 ti je onako gledano, best buy, E5200 je pomalo već malo spor procesor ako ga nemislis clockat, ako imaš para uzmi E8400.
E8400?
jeli on uopće kompatibilan s ovom matičnom?
Koja je razlika izmađu AMD Athlon64 X2 i AMD Athlon X2
evo da ne otvaram novu temu, koji bi ste procesor preporučili za moju konfiguraciju, znači da je Intel, socket 775 i da mogu svoju grafu (ati 4850) full iskoristiti....
unaprijed hvala
evo da ne otvaram novu temu, koji bi ste procesor preporučili za moju konfiguraciju, znači da je Intel, socket 775 i da mogu svoju grafu (ati 4850) full iskoristiti....
unaprijed hvala
Mislim da bi ovaj bio više nego dovoljan.
unaprijed hvala
procesor mi se čini ok, samo me zanima pošto neznam tu činjenicu, da li se 4-jezgreni više zagrijava od 2-jezgrenog, pa da uz proc. kupim, recimo Mugena 2?
unaprijed hvala
procesor mi se čini ok, samo me zanima pošto neznam tu činjenicu, da li se 4-jezgreni više zagrijava od 2-jezgrenog, pa da uz proc. kupim, recimo Mugena 2?
Ako nećeš overklokirat hladnjak koji dobiješ uz CPU ti je sasvim dovoljan, korektno obavlja svoj posao.