Pomoć oko kupnje matične!

poruka: 17
|
čitano: 5.150
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pomoč oko kupnje matične!!!!

Pozz

Zanima me di bi mogao kupiti matičnu ploču EVGA nforce 790i ultra SLI i kolika bi bila njezina cijena otprilike.....hvala....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoč oko kupnje matične!!!!

cijena bi bila oko 2400 kn ....ja uskoro kupujem preko e bay-a pa ima za 1400 kn....

trenutno ne mogu nista naci ni u linksu,nabava,adm,vemil,hg spot.....nista a imali su prije u ve-milu pokusaj potrazit :D

16 godina
neaktivan

da tak bum i ja valjda kupil ak ne najdem negde..

16 godina
neaktivan
ivan28 kaže...

da tak bum i ja valjda kupil ak ne najdem negde..

da sad niti na ebayu nemaju nista, samo je problem kaj ne posiljaju u hr tak da i ja cekam pravu priliku nadam se da ce biti nesto ovaj mjesec :D

ali samo da znas ako namjeravas kupovati preko ebaya carina ti je 33 posto od cijene shippinga + maticne......:D

16 godina
neaktivan

znam sad sam našel neki lik prodaje maičnu i procesor cor 2 quad za nekih 180 eura iz francuske lik ak očeš rabljeno. ja osobno nebi piše da je klokal i tak..btw jel mi možeš reč samo dali ima uopče kod nas takvih sličnih matični za kupit da su sli ddr3 .....

16 godina
neaktivan
ivan28 kaže...

znam sad sam našel neki lik prodaje maičnu i procesor cor 2 quad za nekih 180 eura iz francuske lik ak očeš rabljeno. ja osobno nebi piše da je klokal i tak..btw jel mi možeš reč samo dali ima uopče kod nas takvih sličnih matični za kupit da su sli ddr3 .....

hvala....ja se isto jako tesko odlucujem za koristene stvari preko e baya jer neznas kaj bude onda sa time.....pa imam ti jedan prijedlog za maticnu asus p7p55d deluxe ili obicnu asus p7p55d.....to ti je lga 1366,mozes stavit i7,i5 procesore,ddr3 2133(o.c.) do 16 gb,prihvaca ti quad-gpu sli i quad -gpu crossfire....samo sta ova deluxe ima 3 pci utora ...ali ako zelis s.775 onda http://www.ventex.hr/ProductDetails.aspx?id=0100449&pg=G030010101 sve je isto sa 790i ultra sli samo sta ova ima 2 pci x16 utora

16 godina

Neznam baš dal se isplati ulagat 1400kn u socket 775 ploču...

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2009 0:10 (maXonja).
16 godina
neaktivan
maXonja kaže...

Neznam baš dal se isplati ulagat 1400kn u socket 775 ploču...

ako mozes sloziti konfu za i7 i naravno lga 1366 za 4600kn(jer je monitor 1400).....neznam kakva ce mi to konfa biti ali vjerujem da ce ovako biti bolje jer vecinu dijelova nabavljam preko e baya(gtx 275,q9440....)za tu lovu kod nas kupim i7 cpu i maticnu i ako jos nesto mozem skresat....:)

16 godina
Pomoč oko kupnje matične!

Mislim da nemaš potrebe kupovati SLI ploču, kupi neku poštenu sa P45 chipsetom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoč oko kupnje matične!
maXonja kaže...

ma radje ja neku sa sli ...razmisljao sam o asusovim plocama ali sam odlucio ako na lga 1366 onda definitivno asus p6t6 ws revolution ali sad je jos pre skupa ..:)

16 godina
neaktivan
ivan28 kaže...

i jesi sta pronasao...........??

16 godina
miro_xfx kaže...
maXonja kaže...

ma radje ja neku sa sli ...razmisljao sam o asusovim plocama ali sam odlucio ako na lga 1366 onda definitivno asus p6t6 ws revolution ali sad je jos pre skupa ..:)

Lijepo ti kažem, osim ako ne misliš odmah slagat SLI, rađe uzmi neku ploču sa Intelovim chipsetom, em će se manje grijat, em će imat bolji potencijal, em ćeš imat manje problema u radu...

16 godina
neaktivan

ha malo sam proučaval nezz moram odlučit kaj budem kum mi ima bratiča vani pa bum prek njega probal kupit dolaze tu k njemu oko božiča pa mi ju donese a i odma bi  si procesor uzel jeftiniji je do 25%a i frend mi je rekel da malo prođem dučane možda se može naručiti a bilo bi jeftinije nego preko ebay-a.

coljek
16 godina
neaktivan
ivan28 kaže...

ha malo sam proučaval nezz moram odlučit kaj budem kum mi ima bratiča vani pa bum prek njega probal kupit dolaze tu k njemu oko božiča pa mi ju donese a i odma bi  si procesor uzel jeftiniji je do 25%a i frend mi je rekel da malo prođem dučane možda se može naručiti a bilo bi jeftinije nego preko ebay-a.

pa onda probaj to rijesit u svakom slucaju bolje je kupiti jeftinije pa makar nije iz hr....:)

16 godina
neaktivan

stvarno nesiplativo dodaš još 1000kn i kupiš i7 koji ima cf + sli

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoć oko kupnje matične!
RPG vs TENK kaže...

stvarno nesiplativo dodaš još 1000kn i kupiš i7 koji ima cf + sli

?????????????????????mozda ti tako radis...tako je moguce stalno dodas na tu tisucu jos jednu pa poslije jos jednu i prekoracis budjet koji si si zadao za npr.2 tisuce......mozda ti tako radis ali ja to ne preferiram.........c(:)

14 godina
neaktivan

može li mi neko savjetovat jeli se isplati kupit matičnu ploču u sloveniji jer mi ispada 400kn jeftinija bez vracanja poreza na granici (pri tom mislim na garanciju i takve stvari)..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice