Pomoć oko AM socketa

poruka: 7
|
čitano: 1.357
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
[Procjena] Pomoć

Imam dobar procesor dobit za malu lovu ali nekakav socket je am.Nekužim se u matične pa ako netko zna jel može na moju http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=370

Athlon II x2 265 3.3 ghz je upitanju.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: [Procjena] Pomoć

Pa pogledaš u CPU Support list, na toj istoj stranici koju si dao. Koliko sam ja vidio, podržava. Jedino ćeš možda morati raditi update BIOS-a.

I što se tiče te ponude, reci koja je pa nek' ti forumaši ocjene koliko je dobra. 

15 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

Pa pogledaš u CPU Support list, na toj istoj stranici koju si dao. Koliko sam ja vidio, podržava. Jedino ćeš možda morati raditi update BIOS-a.

I što se tiče te ponude, reci koja je pa nek' ti forumaši ocjene koliko je dobra. 

Kako misliš update biosa ? Št točno ?

15 godina

Piše ti, ponovno, na toj stranici.

If you plan to upgrade processor from your existing unit, please update bios first before changing or upgrading processors.

15 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

Piše ti, ponovno, na toj stranici.

If you plan to upgrade processor from your existing unit, please update bios first before changing or upgrading processors.

Ja sam napravio taj updejt prije par mjeseci kad sam mislio da mi se zbog toga nije xp htio pokrenut.

15 godina
neaktivan
[Procjena] Pomoć

nisam moderator, ali mi se nekako cini da ova tema vise spada u neki help toppic, nego u trznicu

0 0 hvala 0
15 godina

Ako si napravio, onda ne moraš. Samo zamjeniš proc, ako nisi nikad radio, pogledaj neki tutorial ili neka ti netko to napravi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice