Ploča za clockanje Vishere

poruka: 1
|
čitano: 489
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Ploča za clockanje Vishere

Ajmo narode malo Vox Populi. Kanim promjenit ploču da Visheri udahnem malo svježine {#}. E sad gledam ploče i šta bi bilo dobro. Naravno, da mogu odmah bih uzeo Crosshair, ali eto nije baš da mi sjedi u džepu 1800 kn bezveze. Od ploča koje su mi u dometu trebam izabrati. Bilo bi super ako netko ima neku od tih ploča da dobijem informacije iz prve ruke, a ako ne, da vidim malo kako se kreće javno mjenje. Stavio sam ovu MSI iako znam da je bilo problema sa MSI pločama, no međutim to se odnosi na slabiji 970-GD45 model sa 4+1 faznom regulacijom. Ovaj je stepenicu iznad, i nekako mislim da ne bi trebala ta ploča imati dječije bolesti kao što je imala 970-GD45 ploča. Ipak je GD80 top ploča, a ova nije daleko koliko mi se čini, a nije da je jeftina isto. Pa evo liste ploča koje razmatram, s tim da je najskuplja Sabretooth naravno i najbolja, samo neznam da li ću se moći protegnuti toliko. Da znam 100% da će Steamroller biti AM3+  kompatibilan, odmah bih uzeo Sabertooth, ali to još nije sigurno sasvim.

0 MSI 990FXA GD-65
4 ASUS M5A99X EVO R2.0
2 Gigabyte GA-99FXA-UD5
0 AsRock 990FX Extreme 4
4 ASUS Sabertooth 990FX R2.0
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 19:09 (itomic009).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice