Ovako, sada uskoro sam namjeravo kupiti matičnu ASRock 890FX Deluxe4 i kučište Thermaltake Armour A60 i imam jedno pitanje na koje nemogu naći odgovor :P. Dali ja na matičnoj imam dovoljno portova za sve fenove koje dobim uz njega i one koje mogu nadograditi odnosno dodati, i dali na matičnoj (ne mislim na I/O paneli) imam port za eSata koji imam na kučištu, USB3, USB2 i hard-drive LED . Molim vas odgovorite mi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jao ... samo nemoj TT. Ja uzeo nedavno TT Soprano za neki PC server u firmi. Izvana izgleda fancy, a nije ni bilo nešto jeftino, al iznutra ... lagano, mekani zeleni lim, oštri rubovi. Stavim 2 diska, kompletno dkućište zvenči/vibrira. Katastrofa.ž
Gledaj Coolermaster ili Antec iste cijene.
Ne znam gdje si trazi ali ja nadjoh za 5 sec. Ocigledno nisi ni pokusao pa ti necu reci vec te uputiti gdje da trazis. Iskopiras naziv ploce i odes na prvi link u google-u i ond adesno imas manula. Skines user manual i na stranici 7 imas tabelu i stavku connectors. Pogledaj sta tu pise.
Mada to i nema neke veze jer dodatni ventilatori idu na molex i mozes ih nakaciti koliko hoces.
Da ok, sada sam našao, ali problem je koliko ja vidim to što nema port za eSata. Jel tako? Sve ostalo ima.
Heheheheh
Ajd potrazi malo bolje ;)
Nije daleko ;)
Gdje inace bude taj port? E pod tom stavkom trazi ;)
Pa jeli se može eSata ukopčati u obični SATA port?
Normalno da može!
Malo "e" u nazivu eSATA predstavlja (e=external)
Evo ti link pa čitaj: http://en.wikipedia.org/wiki/Serial_ATA#eSATA
Ma znam ja šta eSATA znači, nego sam mislio da je poseban header potreban kako bi taj eSATA port koji mi je na prednjoj stranoj kučišta radio, znači na kraju žice koja se proteže iz njega je običan SATA konektor?
Tako je. Kabel od eSATA porta spojiš u SATA port.
Ok, hvala!