Phenom II 955 3.2 ghz black edition

poruka: 8
|
čitano: 2.406
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Moze pomoc oko ovog procesora , teh. karakteristike kazu da radi na 1333 mhz ,pa me zanima dali na maticnoj Asrock 770 extreme 3 koja ima utore za rame od 1600 mhz moze doci do problema ako su rami od 1600 mhz ,kako se to odrazava na procesor ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Phenom II 955 3.2 ghz black edition
Majestic Ik kaže...

Moze pomoc oko ovog procesora , teh. karakteristike kazu da radi na 1333 mhz ,pa me zanima dali na maticnoj Asrock 770 extreme 3 koja ima utore za rame od 1600 mhz moze doci do problema ako su rami od 1600 mhz ,kako se to odrazava na procesor ?

Manualno podesis rame ili ih overclockas na 1600 mhz.Procesoru nece bit nista.I taj procesor ne radi na 1333 mhz nego memorija radi na tom taktu.Phenom 2 955be radi na taktu od  3200 mhz.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan

nerazumijem cemu klokat rame ako kupim takove od 1600 mhz (primjer ovakove ) http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_160_246&products_id=9866

a i ploca ih podrzava , samo me zanima oce li biti kakvih problema ,(sorry laik sam sto se tice toga )

14 godina
Majestic Ik kaže...

nerazumijem cemu klokat rame ako kupim takove od 1600 mhz (primjer ovakove ) http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_160_246&products_id=9866

a i ploca ih podrzava , samo me zanima oce li biti kakvih problema ,(sorry laik sam sto se tice toga )

Nece bit problema.Ne zamaraj se glupostima.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan

Mislis , ne ono narucio sam plocu i uzeo bi taj procesor ,a i ove rame gore navedene ,pa me upozorio trgovac da  ploca radi na manje mhz ,tj totalno me zbunio i vise sam se pogubio

14 godina
Majestic Ik kaže...

Mislis , ne ono narucio sam plocu i uzeo bi taj procesor ,a i ove rame gore navedene ,pa me upozorio trgovac da  ploca radi na manje mhz ,tj totalno me zbunio i vise sam se pogubio

Ma i da ploca podrzava manju frekvenciju sama ce smanjit frekvenciju ramu a ti neces osjetit nikakvu razliku.Neboj se.

14 godina
neaktivan

Ok thx

14 godina
neaktivan

slican sam problem i ja imao.
rami su stock bili 1600, ali su automatski bili podesni na 1333.
manualno sam ih oc na 1866 , radi bez ikakvih problema :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice