pozzdrav:) vidim da su se na netu i u ducanu links pojavili procesori amd fx 4170 i 6200.. e sad moje pitanje glasi valja li to sta? ili opet neki promasaj iz amda... pa ako moze pomoc dobro bi mi dosla
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozzdrav:) vidim da su se na netu i u ducanu links pojavili procesori amd fx 4170 i 6200.. e sad moje pitanje glasi valja li to sta? ili opet neki promasaj iz amda... pa ako moze pomoc dobro bi mi dosla
Neshvacam ovo "opet neki promasaj iz AMD-a", nisu nista specijalno jaki ali nisu bome ni skupi. A koji je to jos bio promasaj iz AMD-a?
Pa to su siti kao i ovi do sad FX procesori, samo sa višim taktom. Ako kupuješ FX CPU, onda idi na 4100 ili 6100 koji su jako povoljni u Protisu.
Neshvacam ovo "opet neki promasaj iz AMD-a", nisu nista specijalno jaki ali nisu bome ni skupi. A koji je to jos bio promasaj iz AMD-a?
Prvi Phenom ...promašaj nad promašajima!
mslm puno je ljudi na forumu koji govore da ne valja potpuno fail i takve stvari.... pa nez ni sam:(
Šta da nevalja. FX procesori nisu bolji od Intela, ali nisu oni toliko loši pogotovo s obzirom na cijenu.
a sad ovi novi koji dolaze?
Koji novi ??
4170 i 6200
Pa napisao sam ti par postova prije da su to isti procesori kao FX 4100 i FX 6200 samo na višem taktu. Kako svi FX procesori imaju otključan množitelj, ove starije sporije FX procesore u 2 sekunde pretvoriš u ove nove, samo im digneš malo takt i gotovo. Eventualno jedina prednsot koju mogu imat je viši OC potencijal. Uglavnom, ako hoćeš kupit FX, uzmi starije jel ovi nevrijdeviše para kad su isti procesori.
a amd 1100t isplati li se taj?
Ako ga možeš nać povoljno, to je maximum CPU snage za razumne pare. S kojim budgetom ti raspolažeš, šta sve kupuješ pa da ti pomognemo !!
kupio sam msi 760gm-e51 fx mbo... sad trazim neki proc za tu mbo am3 ili am3+.... ram mslm corsair 8gb i grafu radeon 7870 ... ako moze tko bolje ili nesto drugo da predlozi slobodno se nek izjasni ....budzet mi je oko 3k kuna s tim da cekam da grafa padne....
Ja imam FX 4100 kupio sam jer mi je trebalo nesto novije a nisam imao para za Intel a vjeruj mi ja sam Intelov fan uvijek bio i samo njih sam imao, ovo mi je prelazno rjesenje, i ono sta mogu rec o ovom procesoru super je za cijenu i oni benchmarki sto su po netu isao sam protiv njih i drago mi je jer je proc super, nije neko cudo ali za 900 kn to nisam niti ocekivao. Sve uredno radi a to mi je bitno. Vratit cu se na Intel sigurno ali nisam od onih koji pricaju protiv AMD-a. Uostalom kada kupujem nesto gledam user review nikad te benchmarke jer oni uvijek fantaziraju previse
Pozdrav..,dal se isplati kupovat sada amd fx 8350? ili cekati izlazak novog steamrollera .,jer ce performanse biti bolje kao i arhitektura? pc bi mi sluzio za gaming i nebi zelio nista nadogradivat 4-5 godina ...javite pa cu odlucit dal da kupujem nov pc ili ne
hvala
Ne isplati.