Nadogradnja laptopa Emachines e627(Acer)

poruka: 7
|
čitano: 2.568
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

pozz forumaši. nije mi se dalo tražiti po forumu temu pa sam otvorio novu. sorry. Treba mi hitna pomoć imam gore navedeni laptop koji pokreće AMD Athlon TF-20 1.6Ghz procesor. Taj procesor je jako,jako slab i spor,živcira me zaledi se,a onda slika se smanji tj. rezolucija pa se vrati. jedva mi otvori Mozzilu. Nema šta nisam radio. Ponovo sve ispočetka instalirao Windows 7-icu i opet spor. ja bih molio da neko ako zna koji je najbolji procesor ovog socketa. SOCKET JE S1G1!!! Ima S1G2,S1G3,S1G4 ITD. ALI NISU KOMPATIBILNI SA OVOM MATIČNOM. UGRADIO SAM RAM 2 GB 800Mhz. Prije je bila samo jedna pločica rama i to 1gb ddr2 667mhz, tu sam izvadio i sada je samo ddr2 2gb 800mhz rama. ovaj laptop nije namijenjen za igrice nego za glazbu,filmove,internet.

Molio bih da mi napišete koji je najbolji procesor ovog socket ali baš najbolji. hvala unaprijed.

fb34
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Najjednostavnije je da prodaš taj laptop, dodaš keš i kupiš novi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

to sam i mislio al ne znam koliko vrijedi? Šta mislite?

fb34
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Nadogradnja laptopa Emachines e627(Acer)

Da bi drugi procesor radio na toj ploči nije bitno samo koji je socket, ima tu još puno drugih stvari.

Taj model laptopa je dolazio još sa AMD Athlon 64 X2 L310 i AMD Athlon 64 X2 TK-42 procesorima pa postoji velika mogućnost da bi oni radili. Za sve ostale procesore je nemoguće znati da li rade ili ne sve dok se ne proba.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
12 godina

ok hvala. A što se tiče ove grafičke kartice jeli ona integrirana ili prava. ne mogu nigdje naći taj podatak satima sam guglao i nista.

fb34
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

vidio sam da ovaj moj procesor ima clock multiplayer. ŠTA TO ZNAČI.jeli to znači da se može clockat ili šta. a ako može kako se to radi i imali koristi!

fb34
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Nema tu prava ili kriva {#}

Grafička je integrirana u chipset.

Nema clock multiplayer nego clock multiplier (množitelj). Svaki to ima i kao takvo tebi ne znači ništa...

Procesori u laptopima se ne overclockiraju.

Ako trebaš jači kupi drugi.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice