Maticna,High end,pomnoc

poruka: 9
|
čitano: 1.145
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Maticna,High end,pomnoc

E ljudi,ja i jedan coek iz kanade se uvatili pricat,i tip oce sredit svoj komp (Trenutno ima i5 i GTX 460 zotac) i lik ce ove godine (klroz godinu) sredjivat to

trazim maticnu za njega,socket 1366,kaze pare nisu tolki problem,oce dobit najvise za novce koje da

(Ja sam mu dao jednu ascockicu da vidi...)
Ako bi iko moga pomoc

Usput,zaboravio sam

Link ogdje kupuje

http://www.tigerdirect.ca/

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 15:54 (insomniac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Maticna,High end,pomnoc
Go hard or go home ... Low life !
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Maticna,High end,pomnoc
insomniac kaže...

E ljudi,ja i jedan coek iz kanade se uvatili pricat,i tip oce sredit svoj komp (Trenutno ima i5 i GTX 460 zotac) i lik ce ove godine (klroz godinu) sredjivat to

trazim maticnu za njega,socket 1366,kaze pare nisu tolki problem,oce dobit najvise za novce koje da

(Ja sam mu dao jednu ascockicu da vidi...)
Ako bi iko moga pomoc

Usput,zaboravio sam

Link ogdje kupuje

http://www.tigerdirect.ca/

Neka uzme Sandy brige ili Buldozer.

Kruger
15 godina
neaktivan
Maticna,High end,pomnoc

jos prijedloga,moze,lik nije on sad,pa cu vidjet,a za SB ili Bull,pitat cu ga sta misli (U bnjegovon slucaju bi bio SB ako bi ista od toga,jer nece AMD)

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
insomniac kaže...

jos prijedloga,moze,lik nije on sad,pa cu vidjet,a za SB ili Bull,pitat cu ga sta misli (U bnjegovon slucaju bi bio SB ako bi ista od toga,jer nece AMD)

Daj napiši čitko pa ti složim nešto. 

Kruger
15 godina
neaktivan
Maticna,High end,pomnoc

Haha

Kazem,jos neznam oce li na sandy bridge,cut cu se s njim veceras

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Maticna,High end,pomnoc

Ok, samo u ovoj trgovini trenutno nemaju SB matične. Ali si rekao tjekom godine. {#} Predloži mu da se Sandy Bridge vrati.

Kruger
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Maticna,High end,pomnoc

Ok,mislim da je mislio ic na najjaci i7 (Koji nije sandy bridge),neznam tocno koji :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
insomniac kaže...

Ok,mislim da je mislio ic na najjaci i7 (Koji nije sandy bridge),neznam tocno koji :P

Naj jači(na socketu 1366) je i7 980x extreme, ali i7 2600k ga dere. Evo ti test.

Kruger
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice