Kompatibilnost hladnjaka i ploče

poruka: 3
|
čitano: 514
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav, imam Intel i5 2400k procesor i nakon par godina održavanja slomili su se push pin konektori. Želim zamjeniti hladnjak ali neznam da li bi mi LC POWER LC-CC-95 pasao na ploču Asus H61M-F? Nisam siguran da li taj novi koristi isto push pin konektore ili se nekako drukčije montira na ploču jer ja imam na ploči samo one četiri rupice baš za te push pin konektore.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Kompatibilnost hladnjaka i ploče
wizzy555 kaže...

Pozdrav, imam Intel i5 2400k procesor i nakon par godina održavanja slomili su se push pin konektori. Želim zamjeniti hladnjak ali neznam da li bi mi LC POWER LC-CC-95 pasao na ploču Asus H61M-F? Nisam siguran da li taj novi koristi isto push pin konektore ili se nekako drukčije montira na ploču jer ja imam na ploči samo one četiri rupice baš za te push pin konektore.

Asusova matična ima LGA 1155 socket i ako pogledaš na linku piše da je cooler predvieđen između ostalih i za LGA 1155 socket. Znači možeš ugraditi cooler na tu ploču. 

Btw, nisam siguran da postoji I5 2400K, mislim da se radi o i5 2400.

Evo kako izgleda instalacija tog coolera.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 10:02 (boxer).
14 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru, googlao sam međutim samo sam pronašao video na njemačkom. Kupio sam taj cooler i mogu rec da je puno bolji od tvorničkog ali treba uzet u obzir da šiba topli zrak prema dolje ili gore što može biti napajanje ili grafička kartica ovisno o modelu ploče. 

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice