Koji procesor odabrati?

poruka: 19
|
čitano: 4.292
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Koji procesor odabrati

amd phenom ii x4 965 be, ili amd fx x6 6100, socket je am3+, i koji je bolji za igre, proc koji imam trenutno je phenom ii x4 925

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji procesor odabrati?
zanima me ako mi mozete rec koji od ova tri procesora je najbolji:
1.) Intel Core i5 - 2450M, 2,50/3,10 GHz,
2.) Intel Core i3 - 3110M 2,40 GHz
3.) Intel Core i3 - 2370M – 2,30 GHz

i koliko je ovaj drugi slabiji od prvog,odnosno da li je uopce slabiji..

0 0 hvala 0
12 godina
Koji procesor odabrati?

stavljen x8 fx 8120 black ed,i nisam bas osjetio da je bolje,tj score graficke u 3d mark vantage je pao za 2000,i u igrama skoro isti fps ko i sa phenomom 925

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji procesor odabrati?

Ja sam imao 955BE i isto sam istu zadaću kao i ti, htjeo sam buldozera i odustao, koga god sam pitao za savjet rekao je da ću osjetit razliku, ali bio sam nevjerni tomo, i dobro da sam odustao. Prodao skoro novu sabertooth ploču i kupio intela I5 2500K, a pošto mi je komp 95% za igranje nisam pogriješio. Imam stabilan fps i iskorištenost grafe je 100% dok je na amd-u bila 45 - 50%.. priča samnom i amd-om je završena..NIKAD više

Moj PC  
1 11 hvala 0
13 godina
Re: Koji procesor odabrati?
Joky007 kaže...

stavljen x8 fx 8120 black ed,i nisam bas osjetio da je bolje,tj score graficke u 3d mark vantage je pao za 2000,i u igrama skoro isti fps ko i sa phenomom 925

Pa ako oces bolji score graficke i bolje perfomanse u igrama kupi si jacu grafu a ne proc {#}

a ti Arazer ne pricaj gluposti...

Werdum Combat Team
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 13:24 (KrpaZG).
13 godina
neaktivan
Koji procesor odabrati?
Koji proc je bolji za gaming,phenom 965 ili i5 3330?
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji procesor odabrati?

intel u svakom slučaju... i ne ne pričam glupost nego govorim ono što sam probao. 955 sam klokao na 3.8 i zauzeće grafe u Bf3 nije išlo iznad 55%. Govorim o gtx 670 oc. a ti probaj prvo pa onda kaži da pričam gluposti. sada sa i5 je stalno na 95-100% zauzeće.

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
xR4Z3R kaže...
Koji proc je bolji za gaming,phenom 965 ili i5 3330?

i5.

--------------

Cudno mi je malo to da oc-ani phenom nemre pogurat tu grafu...i to jos na 55%

Werdum Combat Team
14 godina
neaktivan
Koji procesor odabrati?

Govorim ono što sam probao a ne pročitao negdje..i meni je bilo čudno kao i tebi.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Koji procesor odabrati?

Intel i5,kakav vražji AMD..

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji procesor odabrati?
A jel bolje uzet intel i5 3330 sa hd7850 ili x4 phenom 965 sa gtx660? Komp bi bio samo za gaming...
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
xR4Z3R kaže...
A jel bolje uzet intel i5 3330 sa hd7850 ili x4 phenom 965 sa gtx660? Komp bi bio samo za gaming...

i5 3330, HD 7850 sa novim 12.11 driverima i overclockom stigne GTX660.

iclock2much
15 godina
Koji procesor odabrati?

Planiram do kraja godine nabaviti quad core (775 socket) i sad mi frend kaze da netrebam promjeniti ovaj kuler koji sad koristim na dualcu... Dali može ostati jel ja ne planiram overclockati.

http://www.omsisimulator.smfnew.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kewin kaže...

Planiram do kraja godine nabaviti quad core (775 socket) i sad mi frend kaze da netrebam promjeniti ovaj kuler koji sad koristim na dualcu... Dali može ostati jel ja ne planiram overclockati.

Vjerojatno ce ti se pregrijavati CPU ako imas kuciste sa losim airflowom, unatoc tome sto je na stocku.

iclock2much
15 godina
Koji procesor odabrati?

Samo pitam jel meni je uvjek komp otvoren... i dali je od quada stock kuler veči od onog koji koristi dualac?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Kewin kaže...

Samo pitam jel meni je uvjek komp otvoren... i dali je od quada stock kuler veči od onog koji koristi dualac?

Je, hladnjak je veći i ima bakrenu bazu...

Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
15 godina
Kewin kaže...

U svakom slučaju uzmi novi cooler, ja sam imao Q6600, na tom socketu, pa znam kako se grijao. Tek sam ga sa Katanom 3, uspio dovesti u red. 150 kunića valjda možeš skupiti.

15 godina
Koji procesor odabrati?

Mogu skupit nije problem. Kroz 1 mj cu kupiti proc i navijerojatnije tu katanu ako če stati u kučište.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kewin kaže...

Mogu skupit nije problem. Kroz 1 mj cu kupiti proc i navijerojatnije tu katanu ako če stati u kučište.

Ako ti je ona problem, imaš cijelu paletu Schytovih hladnjaka, pa si izaberi koji ti najviše odgovara, u svakom slučaju ćeš zauzdati temperature.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice