Koji hladnjak može u ovo kucište

poruka: 5
|
čitano: 1.632
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav.
Prije nekoliko dana sam uzeo ovu konfuiguraciju

MBO ASROCK 880G EXTREME 3 SOCKET AM3
CPU AMD PHENOM II X6 1055T 2,8GHZ
DIM 2GB DDR 3 1600MHZ KINGMAX
MIDI ATX EVC 661 CRNO BEZ NAPAJANJA
POW GTS450
MS WIN 7 PRO CRO 64 BIT
DVD SNIMAC LG GH22 DUAL CRNI SATA
HDD SAMSUNG 1TB 32MB SATA
NAPAJANJE CORSAIR 500W CX SERIES

Problem je taj sto mi ventilator jako bučan i stalno vrti jel se da tu sta
napraviti?
Otvorio sam kucište i imam osječaj da je ventilator od kučišta a i samo kuciste zivi krs, pa
jel može preporuka nekog ventilatora za kučište i hladnjaka koji u njega stane tipa
Scythe Katana 3 ili Artcic Freezer (dali uopce stanu u to kuciste. Za ventilator sam razmišljao o nekom vrlo tihom 120 mm ventilatoru ako uopće može stati u kuciste.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zašto želiš da netko drugi obavi tvoj posao?

Mislim na provjeravanje toga što stane, a što ne, dakle uspoređivanje dimenzija.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koji hladnjak može u ovo kucište
nekuzim ti se ja nista u to, recimo dali stane 120mm ili 90mm ventilator u kuciste ili dali stane neki hladnjak
15 godina
neaktivan

ja ti imam taj proc, i mogu reći da je vent stvarno šit, bučan boli glava. Evo ja sam stavio Thermaltake Spin-q vent na njega, i radi super. Ni nečuje se, a hladi prob bolje nego oriđiđi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Koji hladnjak može u ovo kucište
jomi kaže...

Otvorio sam kucište i imam osječaj da je ventilator od kučišta a i samo kuciste zivi krs, pa
jel može preporuka nekog ventilatora za kučište i hladnjaka koji u njega stane tipa
Scythe Katana 3 ili Artcic Freezer (dali uopce stanu u to kuciste. Za ventilator sam razmišljao o nekom vrlo tihom 120 mm ventilatoru ako uopće može stati u kuciste.

Hladnjak će ti stat praktički bilo koji, osim V10, on je previsok, dok npr, sve do visine od nekih 162-3mm bi moralo stat jer to kućište je ako se ne varam 85mm širine (uzmi imetar pa izmjeri širinu). Tako da oko toga ne bi trebalo biti problema. Ali za vent iza i ispred...to ovisi, ima jako puno pod modela, ili ide 120 ili 92...izmjeri dijagonalno koliki su razmaci rupa ša ćeš znat.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice