Pozdrav!Planiram kupiti novu FM2+ plocu http://www.links.hr/?naziv=maticna-ploca-gigabyte-g1-sniper-a88x-amd-a88x-ddr3-zvuk-s-ata-raid-g-lan-pci-e-3-0-crossfirex-hdmi-sata-usb-3-0-atx-s-fm2&option=artikl&id_artikl=050.303.701 pa me zanima koji bi najbolji gaming proc mogao kupiti za nju i jel kompatibilna sa FX serijom.Do sada sam bio na intelu pa bi mi dobro dosla pomoc oko AMD-a.AM3+ plocu necu kupiti jer nece biti kompatibilna sa nadolazecim Kaveri procesorima koje kasnije mislim instalirati.Hvala unaprijed na pomoci...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa čekaj onda Kaveri par mjeseci. Nema ti baš smisla sada uzeti Trinity pa ga prodavati za 3 mjeseca.
Ma znam ali riknula mi je moja stara intel 775 ploca i sad moram uzet ili 1150 haswell ili preci na amd jer nemrem izdrzat bez compa jos 3-4 mjeseca.Svidaju mi se FX procesori ali sam po forumima citao da AMD usmjeruje procesore nove generacije na FM2+ sockete(Kaveri),a ja bi htio kupiti plocu u koju cu moci instalirati procesore next gen.Ako sam u krivu nek me netko ispravi sto se tice FM3+ socketa...
Kolega itomic009 je u pravu čekaj Kaveri a do tad lipo na njuškalu kupi neku jeftinu 775 ploču tek toliko da imaš komp.
Kad izađe Kaveri prodaj šta se prodati da i kupi tu FM2 ploču i proc.
Ja bi tako napravija
Pa kupi si onda Haswell ako imaš para, ne možeš promašiti s time nikako.
ili kupiš tu A88X Sniper i najefitniji A4 pa kasnije Kaveri :)