TRROUMIM SE...
Oprostite (haf932 pogotovo), ali eto, njuškajući pronjuškao sam ove izvanredne ponude.
Kućište je TT V4.
Trenutno imam Katanu III.
Pozdrav i hvala!
TRROUMIM SE...
Oprostite (haf932 pogotovo), ali eto, njuškajući pronjuškao sam ove izvanredne ponude.
Kućište je TT V4.
Trenutno imam Katanu III.
Pozdrav i hvala!
Svaki od njih će uraditi odličan posao, samo pazi, ninja nema sve brackete, možda ne ide na tvoju ploču...
Ja bih išao na Yasyu, pa mugena, pa ninju 
Zašto? pa eto, tako 
Po performansama su slicni ! Ja bih uzeo Yasyu jer ima potenciometar za regulaciju broja okretaja venta !
EDIT : stat ce u TT V4 !
Svaki od njih će uraditi odličan posao, samo pazi, ninja nema sve brackete, možda ne ide na tvoju ploču...
Ja bih išao na Yasyu, pa mugena, pa ninju 
Zašto? pa eto, tako 
Tako sam i mislio.
Ništa, sutra kontaktiram za Yasyu i za Mugena, da vidim malo više slika, ako je koji listić ostećen, savijen.
Bla, bla.
Po performansama su slicni ! Ja bih uzeo Yashu jer ima potenciometar za regulaciju broja okretaja venta !
Ok. Recimo da mi to ne predstavlja problem.
Znači da će uredno stati u TT V4?
Ne mislim samo na širinu, nego visinu.
Prostor do gornje stranice/otvor za zrak?
Mora stat ! Pogledaj kako Hyper 612S izgleda u TT V4 koji je i veci od Yasye !
Mugen je moj izbor, malo bolje hladi od Yasye ako se nevaram. Za 200 kn ti je super ponuda Yasya ili Mugen, Ninju nemoj jel je ovo stari model Ninje.
ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Mugen 2 - prodan.
Dogovoram se s čovjekom za Yasyu.
Jednom montirana, i onda je kupio Noctuu.
Znači da kupim?
Onda uzimaj Yasyu !
Još zadnje pitanje, a možda i najvažnije.
Može li netko vidjeti sa slike, hoće li Yasya stati na ovu glupu matičnu?
Hoće smetati ovaj retardirani visoki hladnjak NB-a?
I možda glupo pitanje, hoće li Yasya (ako stane) biti preteška za ovu matičnu?
Hoće puknuti? xD
Još zadnje pitanje, a možda i najvažnije.
Može li netko vidjeti sa slike, hoće li Yasya stati na ovu glupu matičnu?
Hoće smetati ovaj retardirani visoki hladnjak NB-a?
I možda glupo pitanje, hoće li Yasya (ako stane) biti preteška za ovu matičnu?
Hoće puknuti? xD
Hoče stati ce ! Nece biti pre tezak maticna ce izdrzati !
Trenutno imam Zalman CNPS5X na AMD Phenom II X4 960T ; planiram otključati proc na X6 1090T i clockat oko 4GHz, možda i više, jer planiram uzeti gtx670, sličnu ili jaču grafulju, pa ju mora pratiti.
Molim Vas preporuke - do 500kn
Prostora u kućištu će biti - Fractal Design Define XL ili neko drugo big tower sa propuhom, možda čak i midi tower prostrani
Može i u privatne poruke, da tu ne zakrčimo sve ili ak može netko sastaviti kakvo glasanje, pa da uzmem ono što dobije najviše glasova :)
Thx
Imam ponudu da kupim Thermaltake Contac 2 9BP sa originalnim ventom + još jedan 120mm vent, noname, za 130kn
A jesi probao jel se može otključati i jel pri tome stabilan da se ne bi neugodno iznenadio nakon sto kupiš cooler od 500kn, najbolja je noctua d14 ili neko vodeno polovno možda potraži. A i ta matična ploča nema neku kvalitetnu regulaciju za drzati x6 na 4.0 . Taj thermaltake je bezveze i nikako za x6 + OC. Nadam se da sam ti pomogo :)
Kolega ima Corsair Vengeance memoriju koja ce smetat NH-D14 i nece ga moci ugradit , osim ako kojim slucajem nema LOW profile Vengeance !
Ako ima para onda od svega što je dostupno kod nas mogu preporučiti jedino NH-D14. Ako ima visoke rame, nek i proda i kupi normalne, ti visoki su čista beskorisna glupost.
uh.. sad si me isprepadao.. nude mi vodeno H100 i CM Storm Trooper u paketu za 1500kn. Sa garancijom oboje.. inače, kupujem i kućište. Dobra prilika?
Do kolko bi išao proc na toj matičnoj?
Unlockao sam, a sad, jel stabilno.. to ću još pogledati u drugim temama kako saznati.
Thx a lot
P.S. Ram je ogroman, tak da sumnjam da je low profile :)
sta se vise isplati?? kupit novi NH-D14 ili s foruma gigabyte 3d galaxy (300 kn + postarina)
Ja sam uvijek za NH-D14 pokraj takvih vodenih hlađenja !
a mislim se jos...hmmm....tribalo bi onda skupit koju kunu za D14..ima li velikih rezlika u performansama??
Kupio sam AMD Phenom II X4 945, socket AM3 bez coolera.
E sad, dali ovaj cooler paše na taj proc i dali je dovoljno dobar za njega- http://www.njuskalo.hr/procesori/hladnjak-amd-procesore-am2-am3-oglas-6596556
Onda kupi LC CC-95 , ide na AM3 ! Odlicna zamjena za stock hladnjak !
Bilo bi dobro da je cooler iz ADM-a(a kolko sam vidio nema ga) jer sam tamo danas naručio konfu pa da im samo kažem da dodaju još ovaj cooler :S
A i dal ovaj koji sam ja stavio paše?
Jedino sto imas u ADM-u za tu cijenu je TT Contac 16 , al mi se nesviđa sto radi na dosta visokim okretajima !
Jedino sto imas u ADM-u za tu cijenu je TT Contac 16 , al mi se nesviđa sto radi na dosta visokim okretajima !
http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=11633
Rečeno mi je da i ovaj paše, na jednom drugom forumu.
Sad dal paše ili ne?
Pase , uzimaj njega ( nisam ga vidio u ponudi ) !
Ok hvala :P
kakav je taj kepler za OC?
sta se vise isplati?? kupit novi NH-D14 ili s foruma gigabyte 3d galaxy (300 kn + postarina)
To hlađenje nestane uopće u istu rečenicu sa NH-D14. Pa jel ti vidiš kakvo je to hlađenje i kad je to dizajnirano ??
a vidin...
kakav je taj kepler za OC?
Ako mislis s njim hladit OC-ani Phenom II X4 onda nije dobar ! On je vise namjenjen zamjeni stock hladnjaka !