Koji CPU cooler kupiti? izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.936.517
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
15 godina
odjavljen
Koji CPU cooler kupiti?

Dali netko zna kakve korisne informacije o ova 2 kulera?

XILENCE CPU-Cooler "M806 XQ Series", Dual XQ Fans

Zalman CNPS10X EXTREME

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 21:50 (Dino.Randic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Koji CPU cooler kupiti?

Piše na www.google.hr

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Spire thermax 2+i7 2600k-srednji overklok...uzeo dotični kuler(dolazi ovaj tjedan) pa me zanima kak se bu to ponašalo s dotičnim procesorom?još nisam imal nikakva iskustva s kulerima-spire firme,..ventilatori njihovi su sasvim solidni-al kuleri neam pojma...

Što ga više lome-to ga više volim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Koji CPU cooler kupiti?
bahrija kaže...

Spire thermax 2+i7 2600k-srednji overklok...uzeo dotični kuler(dolazi ovaj tjedan) pa me zanima kak se bu to ponašalo s dotičnim procesorom?još nisam imal nikakva iskustva s kulerima-spire firme,..ventilatori njihovi su sasvim solidni-al kuleri neam pojma...

Cooler je nesto glasniji ali hladi ludacki.

clock2much
15 godina
bahrija kaže...

Uvjeriti ćeš se sad baš u to "luđačko" hlađenje {#}.

16 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

znači obavezno mjenjati orginal ventilator-mislim da dolazi s jednim ventilatorom orginal?dal je moguče namontirati još jedan 12cm?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Koji CPU cooler kupiti?

nemozes stavit nikakve kopce na drugu stranu osim ako si sam nes ne sklepas imao sam ga na par dana...

http://www.techpowerup.com/reviews/Spire/Thermax_II/images/Cooler2.jpg

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

na kojem setup-u si imal taj kuler-kak je hladil kad bil proc-overklokirani vs default?da se jednostavno staviti još jedan ventilator-samo kaj nebu baš vizualno privlačno{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
bahrija kaže...

na kojem setup-u si imal taj kuler-kak je hladil kad bil proc-overklokirani vs default?da se jednostavno staviti još jedan ventilator-samo kaj nebu baš vizualno privlačno{#}

Imao sam ti ja oba venta i nije ružno izgledalo .. kad složim komp pošaljem ti slike .. cooler nije tako loš drži 2500k/fx 8120 na 4.8Ghz bez beda

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
16 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...
bahrija kaže...

Imao sam ti ja oba venta i nije ružno izgledalo .. kad složim komp pošaljem ti slike .. cooler nije tako loš drži 2500k/fx 8120 na 4.8Ghz bez beda

ma meni izgled nije uopče važan-glavno da dobro hladi-to mi je bitno..                                                                   

14 godina
protjeran
Koji CPU cooler kupiti?

za to će ti bit odličan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Treba bi preporuku hladnjaka za moj PC (Intel Core i5 2500), s time da imam relativno malo prostora za njega tako da svi ne dolazi u obzir (prilažem sliku). Cijena nije problem, ali ne trebam ništa posebno jer ne overklokiram.

Pregrijavao mi se preko ljeta i to na 75-76C (72,6 bi trebala biti maksimalna), volio bih ga držati ispod 70C u svim uvjetima.

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Malo prostora za hladnjak , pogledaj si Scythe Katanu III !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina

Pa doslovno šta god staviš od dostupnih hladnjaka iz trgovina, bit će dobro. Traži samo da ti paše u kućištu i da je tih vent ( ili da se može podešavat pa ga sam prigušiš kad se CPU negrije inače ).

13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_49_224&products_id=11809

ima li tko iskustva, vrijedi li sta ovaj hladnjak? ili ima nesto bolje za te pare?

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji CPU cooler kupiti?

OK je , no ako mozes protegni se do TT Contac 29 !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

ja imam AM3+ socket, bi li pasao, s obzirom da moze na AM3 ?

onaj koji jesam
18 godina
shimeface kaže...
Haf932 kaže...

Normalno da paše kaj drugo, i montiraš ga na postoječi AMD nosač CPU hladnjaka pa to onda ide lako i jednostavno.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 2:52 (rambox).
13 godina
neaktivan
rambox kaže...
shimeface kaže...
Haf932 kaže...

Normalno da paše kaj drugo, i montiraš ga na postoječi AMD nosač CPU hladnjaka pa to onda ide lako i jednostavno.{#}

ok, super, ma pitam jer je naveden samo AM3 socket pa reko... 

onaj koji jesam
16 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

dal bi bilo di za kupiti ovakave kulere u hr?

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 10:28 (bahrija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pa imaš Susana koji je nasljednik tog cirkusa čini mi se.

16 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

ovaj dolje je susano-znači ima ga u hr?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bahrija kaže...

ovaj dolje je susano-znači ima ga u hr?

Evo imas ga taman na oglasniku {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-scythe-sussano/162426.aspx

clock2much
16 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

lol-nisam ni gledal oglase:),.a i paprena je cijena uh{#}

ima ga i u linksu-500kn je novi {#}...gledal sam ga jučer al nisam ga videl-čoravko!

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 10:44 (bahrija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bahrija kaže...

ima ga i u linksu-500kn je novi {#}...gledal sam ga jučer al nisam ga videl-čoravko!

Ovaj za 300 od kolege se isplati uzeti, dobro hladi to đubre {#}

clock2much
16 godina
neaktivan
mate960 kaže...
bahrija kaže...

Ovaj za 300 od kolege se isplati uzeti, dobro hladi to đubre {#}

čekam da stigne od buldoždera spire thermax 2..prvo njega moram stestirati kak bu držal i5,pa ak nebu ok-budem uzel nekaj jače...

15 godina
neaktivan
bahrija kaže...

čekam da stigne od buldoždera spire thermax 2..prvo njega moram stestirati kak bu držal i5,pa ak nebu ok-budem uzel nekaj jače...

Inace ovan Susanno je kostao nekih 700kn kad je dosao u RH, ali je valjda bila gotovo nikakva potraznja pa je cijena zamjetno pala. Hladi on vrhunski i to sve, ali je kolosalnih dimenzija i nezgapan je.

clock2much
16 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

kak je ogroman-pitanje je nakon nekog vremena dal se i matična nespiga..nekad sam imal thermaltek big typhona i nakon dužeg korištenja na jednoj matičnoj-matična je dobila neravan oblik-isto je bil dosta teški....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

evo da i ja napokon postavim skrinšot {#}  temperatura mašine ... dakle kako rekoh , po savjetima sam trazio da uzmem 212 evo , medjutim nije bilo pa sam se odlucio na 412s , bio je i slim verzija al nekako mi nije bio legao pa je ipak presudio ovaj , pa nakon sto sam ga stavio usudio sam se malo isprobavati snagu proca , nov sam sa ovim intelima pa idem polako , al zadovoljan sam temperaturama u svakom slucaju usprkos blagom clocku na 3,6 sa 2,8 ... doduse isao sam za pocetak sa onim automatskim clockom sto nudi bios a poslije cemo vjerojatno i sve manualno , dakle da neduljim slike govore same po sebi ....

idle idle
opterecen igrom opterecen igrom
That Jesus Christ guy is getting some terrible lag... it took him 3 days to respawn!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Taj Susano je čisti promašaj i cirkus od coolera. Neznam zašto bi netko to kupio osim iz zezancije.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice