Dali netko zna kakve korisne informacije o ova 2 kulera?
XILENCE CPU-Cooler "M806 XQ Series", Dual XQ Fans
Zalman CNPS10X EXTREME
Dali netko zna kakve korisne informacije o ova 2 kulera?
XILENCE CPU-Cooler "M806 XQ Series", Dual XQ Fans
Zalman CNPS10X EXTREME
Spire thermax 2+i7 2600k-srednji overklok...uzeo dotični kuler(dolazi ovaj tjedan) pa me zanima kak se bu to ponašalo s dotičnim procesorom?još nisam imal nikakva iskustva s kulerima-spire firme,..ventilatori njihovi su sasvim solidni-al kuleri neam pojma...
Spire thermax 2+i7 2600k-srednji overklok...uzeo dotični kuler(dolazi ovaj tjedan) pa me zanima kak se bu to ponašalo s dotičnim procesorom?još nisam imal nikakva iskustva s kulerima-spire firme,..ventilatori njihovi su sasvim solidni-al kuleri neam pojma...
Cooler je nesto glasniji ali hladi ludacki.
Uvjeriti ćeš se sad baš u to "luđačko" hlađenje
.
znači obavezno mjenjati orginal ventilator-mislim da dolazi s jednim ventilatorom orginal?dal je moguče namontirati još jedan 12cm?
nemozes stavit nikakve kopce na drugu stranu osim ako si sam nes ne sklepas imao sam ga na par dana...
http://www.techpowerup.com/reviews/Spire/Thermax_II/images/Cooler2.jpg
na kojem setup-u si imal taj kuler-kak je hladil kad bil proc-overklokirani vs default?da se jednostavno staviti još jedan ventilator-samo kaj nebu baš vizualno privlačno
na kojem setup-u si imal taj kuler-kak je hladil kad bil proc-overklokirani vs default?da se jednostavno staviti još jedan ventilator-samo kaj nebu baš vizualno privlačno
Imao sam ti ja oba venta i nije ružno izgledalo .. kad složim komp pošaljem ti slike .. cooler nije tako loš drži 2500k/fx 8120 na 4.8Ghz bez beda
Imao sam ti ja oba venta i nije ružno izgledalo .. kad složim komp pošaljem ti slike .. cooler nije tako loš drži 2500k/fx 8120 na 4.8Ghz bez beda
ma meni izgled nije uopče važan-glavno da dobro hladi-to mi je bitno..
za to će ti bit odličan
Treba bi preporuku hladnjaka za moj PC (Intel Core i5 2500), s time da imam relativno malo prostora za njega tako da svi ne dolazi u obzir (prilažem sliku). Cijena nije problem, ali ne trebam ništa posebno jer ne overklokiram.
Pregrijavao mi se preko ljeta i to na 75-76C (72,6 bi trebala biti maksimalna), volio bih ga držati ispod 70C u svim uvjetima.
Malo prostora za hladnjak , pogledaj si Scythe Katanu III !
Pa doslovno šta god staviš od dostupnih hladnjaka iz trgovina, bit će dobro. Traži samo da ti paše u kućištu i da je tih vent ( ili da se može podešavat pa ga sam prigušiš kad se CPU negrije inače ).
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_49_224&products_id=11809
ima li tko iskustva, vrijedi li sta ovaj hladnjak? ili ima nesto bolje za te pare?
OK je , no ako mozes protegni se do TT Contac 29 !
ja imam AM3+ socket, bi li pasao, s obzirom da moze na AM3 ?
Normalno da paše kaj drugo, i montiraš ga na postoječi AMD nosač CPU hladnjaka pa to onda ide lako i jednostavno.
Normalno da paše kaj drugo, i montiraš ga na postoječi AMD nosač CPU hladnjaka pa to onda ide lako i jednostavno.
ok, super, ma pitam jer je naveden samo AM3 socket pa reko...
Pa imaš Susana koji je nasljednik tog cirkusa čini mi se.
ovaj dolje je susano-znači ima ga u hr?
ovaj dolje je susano-znači ima ga u hr?
Evo imas ga taman na oglasniku 
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-scythe-sussano/162426.aspx
lol-nisam ni gledal oglase:),.a i paprena je cijena uh
ima ga i u linksu-500kn je novi
...gledal sam ga jučer al nisam ga videl-čoravko!
Ovaj za 300 od kolege se isplati uzeti, dobro hladi to đubre 
Ovaj za 300 od kolege se isplati uzeti, dobro hladi to đubre 
čekam da stigne od buldoždera spire thermax 2..prvo njega moram stestirati kak bu držal i5,pa ak nebu ok-budem uzel nekaj jače...
čekam da stigne od buldoždera spire thermax 2..prvo njega moram stestirati kak bu držal i5,pa ak nebu ok-budem uzel nekaj jače...
Inace ovan Susanno je kostao nekih 700kn kad je dosao u RH, ali je valjda bila gotovo nikakva potraznja pa je cijena zamjetno pala. Hladi on vrhunski i to sve, ali je kolosalnih dimenzija i nezgapan je.
kak je ogroman-pitanje je nakon nekog vremena dal se i matična nespiga..nekad sam imal thermaltek big typhona i nakon dužeg korištenja na jednoj matičnoj-matična je dobila neravan oblik-isto je bil dosta teški....
evo da i ja napokon postavim skrinšot
temperatura mašine ... dakle kako rekoh , po savjetima sam trazio da uzmem 212 evo , medjutim nije bilo pa sam se odlucio na 412s , bio je i slim verzija al nekako mi nije bio legao pa je ipak presudio ovaj , pa nakon sto sam ga stavio usudio sam se malo isprobavati snagu proca , nov sam sa ovim intelima pa idem polako , al zadovoljan sam temperaturama u svakom slucaju usprkos blagom clocku na 3,6 sa 2,8 ... doduse isao sam za pocetak sa onim automatskim clockom sto nudi bios a poslije cemo vjerojatno i sve manualno , dakle da neduljim slike govore same po sebi ....
Taj Susano je čisti promašaj i cirkus od coolera. Neznam zašto bi netko to kupio osim iz zezancije.