Di im je test buke...
Di im je test buke...
Paše sve u taj InWin 703
Moram ga u irskoj kupiti
Imas neku preporuku sa computeruniverse, komplett.ie, elara.ie ili tako nesto?
amazon.co.uk :p
Corsair 200R - 56 funti.
Uzeo sam na kraju Fractal Design R5. Majko mila koja je to stoka od kucista...
Na kraju si sam odabrao najpametniji izbor...
Na kraju si sam odabrao najpametniji izbor...
Ma nisam sam - nicky me natjerao. Ali stvarno je kuciste mrak...
Znaci u tom grmu lezi zec... Niki.nagovarac bi mu trebao biti novi nick...
Naravno da je mrak, jedno od best buya kucista do 900 kn kod nas trenutno uz jos par njih...
Isprike za ...
Znaci u tom grmu lezi zec... Niki.nagovarac bi mu trebao biti novi nick...
Naravno da je mrak, jedno od best buya kucista do 900 kn kod nas trenutno uz jos par njih...
Isprike za ...
Evo da ne bude OT...
Ova noctua je nevjerojatna! Tako tiho radi da je to strasno.
i ja sam htio tu noctuu al ne stane u kuciste :|
true 120 ce morat biti dosta.
koju si grafu uzeo?
i ja sam htio tu noctuu al ne stane u kuciste :|
true 120 ce morat biti dosta.
koju si grafu uzeo?
Ja sam skoro uzeo neko kuciste u koje ne stane. Na kraju sam uzeo ovo u koje mi se djeca mogu sakrit...
Grafu samo privremeno 280x od frenda. Nadam se 1070 kroz koji mjesec.
Dobar izbor!
Zna ti itko gdje ima kupiti orginal amd wraith hladnjak?
a sta mislis o ovome za amd 860k https://edigital.hr/univerzalni-intel-i-amd-procesori/lc-power-s775am2-cosmo-cool-lc-cc95-hladnjak-cpu-p157611
Imam 6700k kojeg hladi noctua nh-u14s. Sinoc sam shvatio da su postavke brzine vrtnje cpu ventilatora u biosu malo pretjerano opustene jer proc mi pod malo tezim opterecenjem bez problema skoci na 70 stupnjeva. Jutros sam to malo dotegnuo i sad je sa prime small fft testom na cca 62-63 stupnja. Nema razloga da ga pustim da se "przi", ne?
Imam 6700k kojeg hladi noctua nh-u14s. Sinoc sam shvatio da su postavke brzine vrtnje cpu ventilatora u biosu malo pretjerano opustene jer proc mi pod malo tezim opterecenjem bez problema skoci na 70 stupnjeva. Jutros sam to malo dotegnuo i sad je sa prime small fft testom na cca 62-63 stupnja. Nema razloga da ga pustim da se "przi", ne?
Moj procesor ne bi smio raditi na više od 62, tak da mi ovo 70 zvuči puno.
Provjeri za svojeg max temp. Ali da, ako možeš, radije spusti temperture.
P.S. ovi vele da ni 80 stupnjeva pod full opterećenjem na tvojem nije problem:
http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2810472/cpu-temp-range-6700k.html
i onda kažu top flow hladnjak ne valja...
1-2 stupnja lošiji od najbolje noctue, a tiši skoro duplo
da prednost puhanja po matičnoj ne spominjemo
Noctua je ljubav...
Je pogotovo sa onom ruznom bojom ventilatora. Be quiet ima jako dobro hladnjake, a i ventovi na maxu su odlicni
a sta mislis o ovome za amd 860k https://edigital.hr/univerzalni-intel-i-amd-procesori/lc-power-s775am2-cosmo-cool-lc-cc95-hladnjak-cpu-p157611
U toj cijeni nema boljeg
Je pogotovo sa onom ruznom bojom ventilatora. Be quiet ima jako dobro hladnjake, a i ventovi na maxu su odlicni
Ljepota je u oku promatraca...
Svratila je tetka iz inozemstva pa me malo počeo svrbiti novac.
Htio bih si uzeti bolji procesor za 1155 dok ih još ima okolo, ali da budem iskren ne znam da li mi uopće vrijedi to raditi jer nedostatke ovog Pentiuma primijetim samo kad gledam videe na YT na više od 1440p ili kako već.
Da li je 90 Eura ok cijena za polovan i5 2500 i da li je loša odluka kupovati polovne procesore?
Ja bih isao na minimalno 2500k, pa kasnije ga mozes oc po potrebi. Pogledaj si na ebayu moze se naci za tu lovu. Od svog rabljenog hardwera po meni je cpu najsigurnija kupnja.
Ja bih isao na minimalno 2500k, pa kasnije ga mozes oc po potrebi. Pogledaj si na ebayu moze se naci za tu lovu. Od svog rabljenog hardwera po meni je cpu najsigurnija kupnja.
Nema klokanja na njegovoj ploči.
Ja bih isao na minimalno 2500k, pa kasnije ga mozes oc po potrebi. Pogledaj si na ebayu moze se naci za tu lovu
ima h61 cipset pa ono...i5 2500 i kod nas nades za te novce...800kn imas 2500k(forumas kant, god njega cijena uvjek ide dolje:)!
evo i i5 2400 za 750kn, naravno pitaj uvjek za nesto nizu cijenu!lp
edit:
490kn i5 2300!
Pa ti bi rusio cijenu i da ti otmicari drze otetu cijelu obitelj i traze 12 kn da ih puste na slobodu.
pa nije to ducan ne?...
pa nije to ducan ne?...
Ma da, ti bi pitao za garanciju, dostavu i tak... Na kraju bi rekao da mislis da to ne vrijedi vise od 8 kn. Pa nek se jebu, ti valjda biras sta ces sa svojim novcima, ne? Uostalom, pouzdano znas da je jedan lik na forumu otkupio svoju familiju za 5 kn tak da je i tih tvojih 8 zapravo dosta velikodusno. A da, pa neces se dati zajebavati...
Ma nisam ni gledao plocu hbg, uglavnom ima dosta njih na njuski ili ebayu.Uzmi onda najjeftiniji quad i to je to, nemas neke jake komponente pa se ne isplati nesto jace uzimati