Je li to dobra matična za budućnost?na nju mislim staviti i7 920 i HD5970 a u budućnosti i neki šesterojezgreni procesor?
I još nešto,kako to da ima 4 slota za RAM?Zar nema 6?
Je li to dobra matična za budućnost?na nju mislim staviti i7 920 i HD5970 a u budućnosti i neki šesterojezgreni procesor?
I još nešto,kako to da ima 4 slota za RAM?Zar nema 6?
Izvini čovječe ali si stvarno pravi davež. Ako se ne varam uzimaš komponente već sigurno više od mjesec dana, a još ništa nisi uzeo. Otvaraš bespotrebne teme, umjesto da staviš sve u jednu i tamo postavljaš pitanja. A uopće ne sumnjam da će kod tebe bit još ovakvih pitanja jer ne vjerujem da češ u dogledno vrijeme išta od navedenog uzet.
Ali ta tema je zaključana!!
Ali ta tema je zaključana!!
Stvar je u tome što otvaraš teme bez potrebe, a sve su teme na isti kalup. A kolko vidim još ništa nisi uzeo. Stalno govoriš uzečeš ali ništa. I zato dolazi do ovoga. Uistinu više ne znam tko je ovdje lud. A bome ne znam ni ima li još ko normalan tko ti želi pomagat. Sve ti je rečeno, a ti opet otvaraš teme s drugim pitanjima. Tako se možemo vrtit u krug stalno
sry :S Pa pitaj moš i tamo u onoj tvojoj drugoj temi HDD-kućište od 26.3 i to. Zaš ne? Pa staviš OT i pitaš pa tvoja je zar ne?