Gygabite GA EX 58 UD3R

poruka: 5
|
čitano: 909
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Gygabite GA EX 58 UD3R

Šta mislite o voj matičnoj: http://www.google.hr/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&ved=0CAoQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.gigabyte.com.tw%2FProducts%2FMotherboard%2FProducts_Overview.aspx%3FProductID%3D2989&rct=j&q=Gygabite+X58+UD3R&ei=yKm1S5dBjfr8BqnnodgO&usg=AFQjCNHigo_QiDw8RnRac1Ieke4g7X9AjA&sig2=Vu7jcCde47iBdRIRPLAqoQ

Je li to dobra matična za budućnost?na nju mislim staviti i7 920 i HD5970 a u budućnosti i neki šesterojezgreni procesor?

I još nešto,kako to da ima 4 slota za RAM?Zar nema 6?

0 1 hvala 0
16 godina
Gygabite GA EX 58 UD3R

Izvini čovječe ali si stvarno pravi davež. Ako se ne varam uzimaš komponente već sigurno više od mjesec dana, a još ništa nisi uzeo. Otvaraš bespotrebne teme, umjesto da staviš sve u jednu i tamo postavljaš pitanja. A uopće ne sumnjam da će kod tebe bit još ovakvih pitanja jer ne vjerujem da češ u dogledno vrijeme išta od navedenog uzet.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 13:31 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gygabite GA EX 58 UD3R

Ali ta tema je zaključana!!

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Gygabite GA EX 58 UD3R
AdriTheGamer kaže...

Ali ta tema je zaključana!!

Stvar je u tome što otvaraš teme bez potrebe, a sve su teme na isti kalup. A kolko vidim još ništa nisi uzeo. Stalno govoriš uzečeš ali ništa. I zato dolazi do ovoga. Uistinu više ne znam tko je ovdje lud. A bome ne znam ni ima li još ko normalan tko ti želi pomagat. Sve ti je rečeno, a ti opet otvaraš teme s drugim pitanjima. Tako se možemo vrtit u krug stalnoIzlanuo se

17 godina
protjeran
RE: Gygabite GA EX 58 UD3R

sry :S Pa pitaj moš i tamo u onoj tvojoj drugoj temi HDD-kućište od 26.3 i to. Zaš ne? Pa staviš OT i pitaš pa tvoja je zar ne?

a mulatto an albino a mosquito my libido yea
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice