FX8120 - Turbo core technology

poruka: 9
|
čitano: 2.445
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozz,

Naime radi se o sljedecem, frend ima FX8120 na Gigabyte 990XA-UD3 i zeli iskljuciti AMD Turbo core technology, znaci da proc uvijek radi sa svih 8 jezgri...

Mi smo trazili po biosu, ali nigdje nismo nasli tu opciju: " AMD Turbo Core technology".

Nasli smo jedino: " Core Preformance boost" - dali je to mozda ta opcija samo stoji pod drugim nazivom??

Evo ispod jedan SS.

Um caruje, dok snaga ne popizdi..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Moze li netko samo nabrzinu reci dali je to to, da ne gubimo vrijeme jer nam se zuri.

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ispada da sam u krivu, molim admina da obriše

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 21:27 (Danijel789).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: FX8120 - Turbo core technology
Brega55 kaže...

Pozz,

Naime radi se o sljedecem, frend ima FX8120 na Gigabyte 990XA-UD3 i zeli iskljuciti AMD Turbo core technology, znaci da proc uvijek radi sa svih 8 jezgri...

Mi smo trazili po biosu, ali nigdje nismo nasli tu opciju: " AMD Turbo Core technology".

Nasli smo jedino: " Core Preformance boost" - dali je to mozda ta opcija samo stoji pod drugim nazivom??

Evo ispod jedan SS.

Krivo !

Turbo Core opcija ti je stvar da digne takt procesora sa 3.1Ghz na 3.6ghz i level 2 na 4.0Ghz 

Tebi u BIOSu se to zove Core Performance Boost i to iskopčaj ! Bolje sam ga klokni !

Uvijek ti proc radi sa 8 jezgri !

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
14 godina

To je to, ali morate isključiti još jednu opciju AMD Smart ili tako nešto tamo gdje se nalazi CnQ i te opcije.

14 godina
protjeran

Ima C1E, C6, C&C i ima AMP

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

AMP je ta opcija koja kad se isključi drži taktove na full loadu konstantne a ne da fluktuiraju.

15 godina

Znaci sto sve moram iskljuciti da bi ga sad mogo fast clocknuti na 4GHz??

Hvala !

EDIT: imam jos jedno pitanje: rami su mu Corsair XMS3 2x2gb 1600MHZ+ 1x4GB Corsair XMS3 1600MHZ, rami mu rade na 1333MHz kada proba manualno stavit na 1600 bios windows se nece bootat a bios se vrati na default? Zadnji bios je gore..

Moze li netko pomoci?

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 22:22 (Brega55).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Brega55 kaže...

Znaci sto sve moram iskljuciti da bi ga sad mogo fast clocknuti na 4GHz??

Hvala !

EDIT: imam jos jedno pitanje: rami su mu Corsair XMS3 2x2gb 1600MHZ+ 1x4GB Corsair XMS3 1600MHZ, rami mu rade na 1333MHz kada proba manualno stavit na 1600 bios windows se nece bootat a bios se vrati na default? Zadnji bios je gore..

Moze li netko pomoci?

Pročitaj gore moj post !

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice