Dal je ovo moguce? zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 739
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Dal je ovo moguce?

Ovako, dvoumim se između dvije stvari. između:

1. i3 3220 i HD 6570 gddr5
2. i5 3570K

i5 ima integriran GPU kao i i3 ali nesto jaci pa me zanima dal se moze napravit kao neki crossfire između ONBOARD grafike na matičnoj As rock H77M - intel 2500 i grafike na procesoru da se dobije na performansama?

Razlika u cijeni je oko 600 kuna, ali bih tada imao procesor za daleku buducnost i mogucnost klokanja, ali mozda nesto mrvicu slabiju grafiku (za pocetak) ....

Dal zna tko?

0 i3 3220 i HD 6570
11 i5 3570K
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 21:12 (juice21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Dal je ovo moguce?

Uzmi intel i5.

15 godina
Re: Dal je ovo moguce?
ATIRade kaže...

Uzmi intel i5.

Citajuci malo po forumima vidio sam da je i3 3220 sasvim dovoljan i za multiplayer u Battlefield 3 pa sam odlucio da cu ipak uzeti dvojezgreni, a u dalekoj buducnosti ... za cca dvije godine lako mogu upgrejdati na neki četverojezgreni s "K" kad budem u boljim "odnosima" s novcima. Nisam neki zadrti gejmer, al volim ponekad odigrat koju partiju pa mislim da cu vise osjetit razliku po džepu nego po performansama. Nije mi bitno dal igra ide na min fps od 35 ili 135 ... samo da je "glatko" ... evo jedan video sa starijom generacijom i3 procesora u multiplayer BF3   

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 22:46 (juice21).
14 godina
protjeran
Dal je ovo moguce?

kod intela te opcije baš i nebudu takve jer stalno mjenjanju socket

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice