- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vodom, rakijom, sredstvom za čišćenje,... samo nemoj kiselinom.
Vodom, rakijom, sredstvom za čišćenje,... samo nemoj kiselinom.
LOL, nije tako jednostavno.
Voda(destilirana)- DA
rakija NE
sredstvo za čišćenje, koje?
Problem je u tome što ne čistim termlanu pastu već termalnu trakicu koja se je pretvorila u žvakaću gumu!!!
lagano s noktom je sastruzi.
onda ostatak uzmi maramicu i aceton
ja rade uzmem aceton i one spuzvice sta cure koriste za ciscenje noktiju xD i prodes.
tako ih ja cistim i svi rade xD
zašto ne rakijom?
lagano s noktom je sastruzi.
onda ostatak uzmi maramicu i aceton
ja rade uzmem aceton i one spuzvice sta cure koriste za ciscenje noktiju xD i prodes.
tako ih ja cistim i svi rade xD
Skinuo sam čaćkalicom, lako za bazu CPU-a ali okolina tj. elementi kondezatori su problem.
Acetona ima više vrsta(alkohol uljni itd).
zašto ne rakijom?
Rakija nije čisti alkohol, alkohol će ispariti ali šećer i ostale tvari neće.
Ne znam čime elektroničari čiste PCB nakon lemljenja. Izopropilni alkohol ili nešta slično, zna li tko?
Molim Vas odgovorite isključivo temeljem točnih informacija, a ne kopiranjem riječi osobe koja u konačnici nije ni legitimna za to.
LOL, nije tako jednostavno.
O da, je... voda ne mora bit nit destilirana, a rakija čista, ne liker.
Naravno, bilo koji čisti alkohol će poslužit isto. Nema tu neke filozofije ;)
Kupis u ljekarni medicinski alkohol 99% alkohola a aceton je prejak mislim pojest ce ti onu gumu :D
Rakija,alkohol ili benzin(za čišćenje), štapići za uho, vata, ili mekana četkica za zube(jako dobra oko malih čipova).
Kupis u ljekarni medicinski alkohol 99% alkohola a aceton je prejak mislim pojest ce ti onu gumu :D
Medicinski alkohol je 70%, a 99% alkohol ne postoji (mislim na etilni). 96 je maksimalni postotak, makar postoje nekakve varijante kak se može dobit jači, no to ne možeš kupiti.
Ne znam čime elektroničari čiste PCB nakon lemljenja. Izopropilni alkohol ili nešta slično, zna li tko?
Molim Vas odgovorite isključivo temeljem točnih informacija, a ne kopiranjem riječi osobe koja u konačnici nije ni legitimna za to.
obicna voda + neki detrdzent koji ne nagriza + ne prekruta cetka
provjereno kod mene vec puno toga oprao na taj nacin
Ja koristim najobičniju vatu i 96% alkohol, malo trljanja i nema više stare paste