evo da se javim sa svojim slučajem pa da slučajno odmah netko ne poludi nego da zna da ima pomoći u svezi flashanja BIOSA.
26.06 na svojoj P67 Extreme4 krenul sam nadograditi BIOS na 3.10 i fino ja skinul BIOS otpakiral i lijepo pokrenem sve kad na zadnjem postupku "verify" izbaci poruku: "Update failed! please try again.do not restart your system until you have successfully updated the system BIOS.".Ja naravno pokušam opet,ali sad mi poruku izbacuje več na početku prvog postupka "read" i nakon desetak možda i više puta napokon sve prođe i nikakve greške kad ono poslije restarta više se komp ne želi bootati.
Kontaktiral sam ASRock i objasnil im kaj mi se dogodilo i več sutradan mi odgovaraju nek im pošaljem svoju adresu da mi mogu poslati čip sa novim BIOS-om
I eto danas stigel novi čip sa BIOS-om(sve poslano for free) kojeg zamjenite u roku dvije minute i eto me natrag na kompu,naravno Veliko hvala ASRocku,ali moram pohvaliti i zahvaliti našem kolegi koji me uputil na njih i poslal mi adresu da ih kontaktiram te odgovoril još na mojih desetak pitanja.
HVALA Don Kihoty