Dakle, ovako.. danas stiglo iz ADM-a maticna ploca, procesor i ramovi.. radi se o:
Asrock Fatal1ty P67 Professional
DDR3 16GB (4x4GB) Corsair, 1600MHz
Naravno, ja pucam od srece, odma sve spajam i idem upalit kad ono nista.. javlja mi stalno A3 error na led ekranu na maticnoj ploci.. zovem servis i kaze mi da mozda nije nesto kompatabilno.. i da im posaljem na servis da provjere dal je sve kompatabilno.. ja mu recem sta imam i on meni da nemoze tako on nista znat nego nek ja posaljem na servis.. nikad u zivotu nisam bio ljuci nego sto sam sad.. nakon samo 2 sata sto mi je stigao paket, vec ga moram slat na servis nazad.. cijeli dan se je*em s ovim samo da izbjegnem glupi servis al nista.. probao sam sve moguce.. i ram jedan po jedan, i bez rama pa sve ramove pa po dva.. al nista.. hd iskljucio pa ukljucio drugi pa treci.. nista.. sve iskljucio s maticne sto se tice kucista.. i samo maticnu probao upalit al nista.. sto god ja probao nista.. samo A3 error i to je to..
ljudi pomagajte.. jel moguce da je nesto ne kompatabilno ili sta? volio bi izbjec servis i rjesit to uz vasu pomoc.. itko zna do cega bi moglo biti !?