AMD Ryzen procesori (opća tema) izdvojena tema

poruka: 31.811
|
čitano: 6.904.686
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
protjeran
AMD Ryzen procesori (opća tema)

Nije me dugo bilo pa sam ispao iz štosa, zanima me ima li koji ryzen da je u vrijeme moje odsutnosti sustigao G4560 u gamingu? Hvala! 

Moj PC  
1 9 hvala 1
15 godina
protjeran
Re: AMD Ryzen procesori (opća tema)
Lucidius kaže...

Nije me dugo bilo pa sam ispao iz štosa, zanima me ima li koji ryzen da je u vrijeme moje odsutnosti sustigao G4560 u gamingu? Hvala! 

Nije te dugo bilo ali se vracas sa stilom 

8 godina
protjeran
Lucidius kaže...

Nisi ispao iz štosa 

Da si produzio odsustvo jos jedno 3-4 godine mozda bi dobio potvrdan odgovor 

9 godina
protjeran

Hmm, izgleda da stvarno nema... a stvarno sam mislio da sam nesta propustio 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Nema sta taj g4560 traziti pored ryzena, to jedino ako igras neke prastare igre gdje je samo single core vazan 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Patrick_cro kaže...

Nema sta taj g4560 traziti pored ryzena, to jedino ako igras neke prastare igre gdje je samo single core vazan 

Slazem se stobom samo ako igras Civilization VI

AMD AntiBoy
8 godina
protjeran
dreadmoore kaže...
Patrick_cro kaže...

Slazem se stobom samo ako igras Civilization VI

nemoj zaboraviti opće poznati AOTS 

14 godina
Patrick_cro kaže...

Ma nemoj uopce odgovarat njemu/njima, samo se zatrpa tema smecem. Jebiga kad modovi ne reagiraju na trolanje i spam...

15 godina
Promster kaže...
Patrick_cro kaže...

Ma nemoj uopce odgovarat njemu/njima, samo se zatrpa tema smecem. Jebiga kad modovi ne reagiraju na trolanje i spam...

To nije trol ni trash nego trenutna realnost 

AMD AntiBoy
9 godina
protjeran

Grantiram da nabijam veci FPS sa sistemom iz potpisa negoli ijedan ovdje sa rx 570/1060 3GB i nekim ryzenom sve do R5 1500X modela  kamoli da stavim jos 4GB RAM-a...

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
dreadmoore kaže...
Promster kaže...
Patrick_cro kaže...

To nije trol ni trash nego trenutna realnost 

Ma naravno decki...

17 godina
Lucidius kaže...

Grantiram da nabijam veci FPS sa sistemom iz potpisa negoli ijedan ovdje sa rx 570/1060 3GB i nekim ryzenom sve do R5 1500X modela  kamoli da stavim jos 4GB RAM-a...

Mozda u snovima, odavno igre znaju iskoristiti vise jezgri tako da jedino ako igras neke sp igre i to koji znaju iskorisiti samo jednu jezgru, pa i witcher 3 kojeg igras je pun klinac bolji na ryzenu nego na tom privjesku. 

15 godina
Patrick_cro kaže...
Lucidius kaže...

Mozda u snovima, odavno igre znaju iskoristiti vise jezgri tako da jedino ako igras neke sp igre i to koji znaju iskorisiti samo jednu jezgru, pa i witcher 3 kojeg igras je pun klinac bolji na ryzenu nego na tom privjesku. 

Je ako ti na kucistu pise amd a imas intelov procesor drugacije nemoze biti bolji 

AMD AntiBoy
9 godina
protjeran
Patrick_cro kaže...

Riža je bolja u CPU heavy igrama gdje se G4560 utusi jako brzo, ali za GPU bound naslove je skoro pa isti klinac ili cak G4560 vodi...

12 godina
neaktivan

Dok pametni šute budale caruju.

Moj PC  
9 0 hvala 0
12 godina

Lucidius

Zakaj si prodo onaj komp, tj. glavne komponente..? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2018 21:30 (The_Fichek).
12 godina
Patrick_cro kaže...

pa dobro, jel svaka "moderna" igra može raspodijeliti opterećenje na baš sve jezgre/threadove i u isto vrijeme iskoristiti uvijek baš sve j/t od procesora, primjerice na način da će 6/12 rajzen uvijek imati prednost na 6/6 intelom u modernim igrama?

i ako nije tako, a znamo da nije jer po testovima vidimo da se baš ne događa da rajzen razvaljuje manjejezgrene intele u igrama, zašto se onda uvijek ponavlja ta bedastoća o "prastarim igrama u kojima je važna samo jedna jezgra"?

17 godina
odjavljen
The_Fichek kaže...

Lucidius

došao je k pameti

16 godina
Lucidius kaže...

Istina sad si prvi ali odozdo.E sad si pravi shvatio si bit.Poslušao si kolegu XXX-a.

kradem mine iz minskog polja
9 godina
protjeran
The_Fichek kaže...

Lucidius

Ma dojadilo mi, nemam volje za komp, hebiga htio uzet odmora barem do jeseni i od foruma i od kompa al me zvali ovi iz BUG redakcije da se vratim na forum da im pada gledanost i popularnost foruma pa mi rekli eto dat cemo ti grafu proc maticnu i ram da imas nesta samo se vrati na forum jer te dosta ljudi malo malo spominje i raspituje se gdje si a tvoja prisutnost na temama uvelike podize citanost foruma....

Sta ces sapunica ziva 

17 godina
picajzla0707 kaže...
Patrick_cro kaže...

pa dobro, jel svaka "moderna" igra može raspodijeliti opterećenje na baš sve jezgre/threadove i u isto vrijeme iskoristiti uvijek baš sve j/t od procesora, primjerice na način da će 6/12 rajzen uvijek imati prednost na 6/6 intelom u modernim igrama?

i ako nije tako, a znamo da nije jer po testovima vidimo da se baš ne događa da rajzen razvaljuje manjejezgrene intele u igrama, zašto se onda uvijek ponavlja ta bedastoća o "prastarim igrama u kojima je važna samo jedna jezgra"?

Igranje na 2/4 cpu u 2018 nema smisla, uzdigli taj privjesak kao da je sad u rangu puno skupljih procesora a dok igras neku igru koja koristi vise od 2 jezgre mozes se hebat. Za lovu koliko kosta je odlican proc ali nema smisla da uzdizati kao da je bog i batina

8 godina
protjeran
Patrick_cro kaže...

Igranje na 2/4 cpu u 2018 nema smisla, uzdigli taj privjesak kao da je sad u rangu puno skupljih procesora a dok igras neku igru koja koristi vise od 2 jezgre mozes se hebat. Za lovu koliko kosta je odlican proc ali nema smisla da uzdizati kao da je bog i batina

normalno da nije bog i batina za neki coffee, ali za 90% trenutne ryzen game, privjesak je gaming institucija 

14 godina
Lucidius kaže...

Ma dojadilo mi, nemam volje za komp, hebiga htio uzet odmora barem do jeseni i od foruma i od kompa al me zvali ovi iz BUG redakcije da se vratim na forum da im pada gledanost i popularnost foruma pa mi rekli eto dat cemo ti grafu proc maticnu i ram da imas nesta samo se vrati na forum jer te dosta ljudi malo malo spominje i raspituje se gdje si a tvoja prisutnost na temama uvelike podize citanost foruma....

Sta ces sapunica ziva 

9 godina
protjeran
lav1000 kaže...
Patrick_cro kaže...

normalno da nije bog i batina za neki coffee, ali za 90% trenutne ryzen game, privjesak je gaming institucija 

Ma pusti ih, mi imamo svoje, nek se igraju sa cime hoce, nije ni cudo sta je sa rižotom sve sramota odvrtit neki GPU benchmark, hebate ljudi su slali grafe na servis od straha na rezultate 

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2018 0:37 (Lucidius).
12 godina
Lucidius kaže...
The_Fichek kaže...

Lucidius

Sta ces sapunica ziva 

Mozes uzeti predah od foruma, tak da ne prodas pol kompa, al oke. Dobrodoso nazad i sretno s kartonima.

15 godina
neaktivan
Prodal je komp zato kaj je presel sve benchmarke pa nema kaj radit dok ne izadu novi...
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
8 0 hvala 1
12 godina
Patrick_cro kaže...

kako nema smisla jebate led, pa eno kolega XXX se sasvim solidno igra s privjeskom

meni se klinke igraju na privjesku bez dodatne grafike, prže simse sve u 16 i sad ti njima reci da to nema smisla

probao sam i ja na dječjem kompu igrati gta5 par sati, jest da je to 30+ fps gaming na low postavkama i low rezoluciji, ali se može odigrati 

još kad im stavim 1050ti ili neku drugu low profile, pa da vidiš igranja

jest ryzen bolji od privjeska, meni se kao bolja ponuda čini rajzen i u srednjoj klasi, pa sve gledam da zamjenim ovu ostarjelu i5 za neki iz nove serije 2600 ili slično

ali brate, reći da donedavni i3 nema smisla je već malo elitističko prekenjavanje

17 godina

Nije nikakvo prekenjavanje nego uzdizete taj privjesak kao da je neznam sta, super je kupnja ali daleko je to od ryzena koji je 4/4 core cpu i koji nece stucati ako pokrenes neku zahtijevniju igru. Po pricama forumasa ryzen je za k..., zato je i intel poceo konacno izdavati procesore sa vise jezgri u mainstreamu, inace bi vjerojatno jos muzli pare godinama. Za sp je ok ali za mp je vec za klinac, nije valjda da svi igraju samo sp igre sa privjeskom pa ne vide da nije to bas za mp igre 

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina

PUBG sa g4560 ti je tipa 70-80% cpu usage kad nemas nikoga oko sebe, nekad padne i na 60%

BF1 = 100%

Zamisli neki MMO kako bi se zagusio sa 20+ ljudi oko tebe 

Super CPU ali ne treba pretjerivati

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
Patrick_cro kaže...

Nije nikakvo prekenjavanje nego uzdizete taj privjesak kao da je neznam sta, super je kupnja ali daleko je to od ryzena koji je 4/4 core cpu i koji nece stucati ako pokrenes neku zahtijevniju igru. Po pricama forumasa ryzen je za k..., zato je i intel poceo konacno izdavati procesore sa vise jezgri u mainstreamu, inace bi vjerojatno jos muzli pare godinama. Za sp je ok ali za mp je vec za klinac, nije valjda da svi igraju samo sp igre sa privjeskom pa ne vide da nije to bas za mp igre 

ma kažem i ja da ima svakakvih sranja na temi, ali malo me povukla izjava da igranje na privjesku nema smisla

a evo, ja igram isključivo sp igre, ali ženica pegla mmo rpg.ove i već vidim da bi mi dobro došao neki rajzenčić s hrpom jezgri, jer i ovaj i5 pomalo štuca

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice