Druga stvar, sa kojom se ne slažem, je da kako možeš preporučivat nešto što je starije generacije (očito slabije, bla bla) i to još toplo preporučit? Kao što sam već rekao, pa da ponovim: Prilikom slaganja nove mašine logički i ispravno je ić na najnoviju generaciju, naravno ako je ona bolja,brža,jača, što u ovom slučaju i je.. A pored svega toga, razlika u cijeni je relativno zanemariva..
Aj ti to malo objasni posto je K verzija ivy-a u pitanju. Nako svih dosad procitanih/pogledanih reviewa, testiranja i whinanja ne bih se bas slozio s tobom.
Pa tko je rekao da se itko mora složit samnom? Ja samo predlažem nešto što je pametno napravit, drugim riječima, i ja ću tako napravit..
Meni nisu potrebna čitanja silnih rivjua, komentara, klokanja, grijanja jer sam se puno puta uvjerio da ljudi svašta pišu.. Dovoljno mi je pročitat temu u Bug-u, par realnih kritika od poznanika iz prve ruke i to je to..
A na ono "rekla-kazala" se ne obazirem.. I vjeruj mi, još nisam pogriješio i uvjerio se na svojoj koži..
Živio