Evo surfam sad malo po netu i svatio sam da home premium nema opciju promjene jezika u datoteki Ragion and Langeors ili nešto slično.....imaju samo profesional i neki profi sustavi....pa me zanima,da li postoji koji drugi način da se promjeni jezik u home premium?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko znam jezik se na windows 7 mjenja preko update pack-a...................
a jel mi može netko objasniti kako....nisam neki informatičar...ali se znam služiti dovoljno,da ako dobim upute znam sam namjestiti jezik
http://www.froggie.sk/ vidi tu, sve ima šta trebaš....
a ivan to i je problem....ja imam samo onaj gornji izbornik za kaybord , a donji nemam jer imam home premium.....jel me sad razumijete
Sry nisam ni citao da je home, da bi promjenio jezik morat ces upgrade-ati na windows 7 ultimate, jer mislim da je na home premiumu onemogucen "multiple language"....................
Ma sa onim linkom gore šta sam ja napisao može instalirati Language Pack na 7-ici na bilo koju verziju, bilo 32 ili 64 bitnu.... Samo neznam dali kasnije može mjenjati jezike u Regional Options... Ili sam vas ja skroz krivo razumio, ukoliko ne, link je dole
http://download.windowsupdate.com/msdownload/update/software/updt/2009/08/windows6.1-kb972813-x86-hr-hr_d8a4131aee5d5de039a3a0dc517ca0c07ebc3472.exe direktni link na LP za 32 bitnu verziju
skinem to,on mi pokaže ono stisnut yes , no ,nešto kao da zabljeste i nakon toga ništa....u jezičnim opcijama i dalje ima samo kaybord opcije....a ivan kako da nadogradim windows....windowsi su mi oriđiđi , pa si ih neću uništavati s nekim kopijama i slično...jedino ako se može skinuti preko sigurne mreže,i da je besplatno
ništa od toga na home premium
pratio sam temu ali nisam jos nista pisao, velis da se ne moze promjeniti jezik u Home premium?
pratio sam temu ali nisam jos nista pisao, velis da se ne moze promjeniti jezik u Home premium?
Naslov teme je dovoljno jasan...............
znaci ako ti kupis lap [bubam] u Njemačkoj, gdje je [bubam] recimo jeftinije a samim time su Windowsi na Njem, nemozes vise stavit na eng ili hr.
Glupost
Ja sam dosta puta mijenjao jezik na home premium sa vistalizatorom, gore je već stavljen link, http://www.froggie.sk/screens.html
Dakle provjereno radi! ...ako ja autora sam uopće razumio dobro?
@ ivan 992(post ispod), home premium nema sam tu opciju, a ja vam govorim kako se to jednostavno napravi - iz iskustva vlastitog!
znaci ako ti kupis lap [bubam] u Njemačkoj, gdje je [bubam] recimo jeftinije a samim time su Windowsi na Njem, nemozes vise stavit na eng ili hr.
Glupost
Home premium to ne dopusta, pa ko voli nek izvoli....................
Glupost
mozes instalirati ako ima smedija, ALI ne mozes eng ili njem. verziju prebaciti na hr jednostavnim updateom s awin update-a, jer MS NE PODRZAVA tu opciju NIGDJE osim na Win 7 ultimate
brixy a kaj da skinem...tam ima preko 50 linkova za download
e tnx.....brinxy skužio sam sve,sad sam skinuo taj vizuailizator i hrvatski jezik,sad mi ga instalirava,pa ćemo vidjet jer radi
e samo jedno....gdje da skinem onaj updata za taj jezik .....piše tam da moram imati,a nezz gdje naći
uspio sam instalirati ...hvala....al sam se usrko ko debil kad mi se na početku pet do šest puta resetiro sam od sebe ....al to je valjda normalno ipak sam izmjenio windowse....e a sad imam još jedno pitanje...sad mi neće pokrenuti speack recognizer jer nemam instalirano za hrvastsku....pa jel ima neka nadogradnja za hrvastki jezik
uspio sam instalirati ...hvala....al sam se usrko ko debil kad mi se na početku pet do šest puta resetiro sam od sebe ....al to je valjda normalno ipak sam izmjenio windowse....e a sad imam još jedno pitanje...sad mi neće pokrenuti speack recognizer jer nemam instalirano za hrvastsku....pa jel ima neka nadogradnja za hrvastki jezik
Tražio je update jer si radio Express umjesto Internal mode(step 5 tj. 7-10), nadam se da si skinuo hrvatski za win 7(32Bit ili 64bit - koji ti je os?), sve ok?
Speech recognition - neznam dali ima na hrv. ovo je od viste