Toshiba Vs HP

poruka: 2
|
čitano: 1.277
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Toshiba Vs HP

Ljubav na prvi pogled bi je MAC, no zbog previsoke cijene kod nas odustala sam...(Ukoliko se isplati kupovati ga u UK javite iako znam da je najjeftiniji u USA no tamo ne idem uskoro..)

Morala sam naci nekakvu "zamjenu", pa sam eto iskopala

Toshiba Satellite, C660-1P3, PSC1QE-003008Y4, 15.6", Core i5, 500GB HDD, 4GB RAM, Win 7 Home Premium za 4700 kn

Preporuke prodavaca u shopu su bile na strani HP...kvalitetnije kučište, bolja izvedba tipkovnice- onaj "zatvoreni tip"... dok je za toshibu imao samo lose rijeci..ok skuzila sam da  ima "poticaj" od HP-a, ali svejedno..to je bilo dovoljno da krenem ponovno sa trazenjem...

Buđet za kupovinu je 4-5000 kn, specifik.; 15.6 ", i5, ne ispod 400GB HDD/RAM, sa OSom, i malo gluparija tipa tipkovnicu koja svijetli, kučište bijele boje ...;-P 

Meni bi služio isključivo za radnje poput surfanja, skidanja i slusanja muzike, photoshop...nista profesionalno... uzela bih nesto kvalitetnije da mi traje par godina...

eto..

LP

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Toshiba Vs HP

Trgovac će prodat ono što njemu odgovara......Toshibu i Hp se nemože uspoređivat, niti po garanciji niti po kvaliteti...

Toshiba, Intel platforma moja preporuka

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice