Toshiba P770 vs Asus N73SV

poruka: 3
|
čitano: 2.328
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Trebao bih savjet u vezi kupnje laptopa od 17.3''.

Našao sam dva modela između kojih se dvoumim, pa me zanimao neki savjet:) S obzirom da su praktički jednaki hardverski, najviše me zanimaju iskustva s njima - dakle, tipkovnica, zvučnici, sama izrada, buka i zagrijavanje.

Naravno, savjet za neki drugi model u sličnom cjenovnom rangu je uvijek dobrodošao:)

Asus N73SV TZ561V

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=7631

Toshiba Satellite P770-108

http://www.svijetmedija.hr/p/Satellite-P770-108-PSBY3E-00U010Y4/33917/

Puno hvala!

2 Toshiba
6 Asus

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Toshiba P770 vs Asus N73SV

Zaboravio sam par stvari u prošlom postu.

Bez obzira na koji se laptop odlučim, proširio bih RAM na 8 GB i jamstvo na 3 godine.

Kada bih uzeo Toshibu, ono što "gubim" je:

- Full HD zaslon (koji ne znam koliko mi je bitan, s obzirom da na toj rezoluciji sigurno ne bih igrao igre, a filmove/serije preferiram gledati na TV-u preko eksternog harda).

- kamera od 2.0 MPix (uključena je kamera od 1.3 MPix) - opet, ne znam kakvu mi to razliku radi u konačnici

Ono što uzimajući Toshibu dobivam je:

- pozadinsko osvjetljenje na tipkovnici

Sve ostalo je identično, ovo su jedine razlike koje sam ja našao uspoređujući specifikacije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 14:21 (Saruman).
18 godina

Asus ima aluminjsko kuciste,full hd rezoluciju (1920 x 1080) i takodjer Intel BGN 1000 wlan dok toša ima atheros. Takodjer Asus koristi oficijelne drajvere od proizvodjaca komponenti (Intel,Realtek,nvidia) dok tošiba podrzava samo vlastite modificirane za odredjeni model laptopa,što znači da ovisiš o tošibi kad će izbaciti novu verziju.To su sve prednosti asusa.Nekome je to manje vise bitno,a nekome poput mene prevažno,pogotovo u sekciji GPU gdje je bitno imati najnovije nvidia drajvere.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 14:23 (Romano).
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice