Tablet za mamu

poruka: 6
|
čitano: 1.244
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Tablet za mamu

Stvar je sljedeća. Uskoro se selim s curom u zajednički stan, komp nosim sa sobom, a staroj treba komp, no ona hoće sebi - tablet.

Ja sam joj objašnjavao da je laptop bolje rješenje, no bez obzira što skoro ima 63 godine, ona voli svu naprednu tehniku i njoj se sviđaju ovi touch ekrani i aplikacije. Ja reko dobro, ali sam joj objasnio da ako hoće nešto bolje da je to dosta skupo i upitno je je li bolje od dosta jeftinijeg laptopa. Njoj nije problem. Oće tablet.

I uglavnom, gledao sam sljedeće:

Galaxy Note koji je tablet i mobitel. Skoro idealno, ali skupo.

Acer Iconia Tab W500. Ne znam ništa o njemu, ali koliko vidim ok je i ima relativno prihvatljivu cijenu.

I sad tu je i ASUS Transformer koji je pola tablet pola netbook. Je li to idealan izbor?

Thx na savjetu.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tablet za mamu
Pošto si rekao da ima 63 godine, sumnjam da će raditi u AutoCAD-u, Photoshopu i sličnim alatima, pa je za nju tablet bolji izbor. Ako traži nešto jeftino, a dobro, Archos 80 G9 nije loš izbor. U Linksu dođe 2100 kn bez 3g modema. Jedina prava mana mu je što nema kameru (stražnju, ima prednju), inače odlično radi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tablet za mamu

Mislim da je iPad daleko najbolje riješenje, osim što je IMHO najbolji tablet uopće, najjednostavniji je, što je obično u takvim situacijama dobro.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tablet za mamu

Od ta tri navedena po meni najbolji izbor je Asus Transfomer.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tablet za mamu

Kupi mami iPad 1.

Dafuq I just read?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Tablet za mamu

iPad 1

IOS je najjednostavniji os koji ima,svidati ce joj se 100 %,nabacaj joj aplikacija i neka uziva {#}

Evo jedan oglas,danas stavljen,1850 kn,das mu 1700 i ide....

http://www.youtube.com/watch?v=DP71Uv40Umk&feature=related
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice