Savjet za kupnju nexus 7(2013) ili neki "ljevi"? zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 753
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Savjet za kupnju nexus 7(2013) ili neki "ljevi"?

molim vas pomoc,zelim si kupiti tablet,sada cekam da prode bozic jer da budem iuskren ne zelim kupiti u ducanu jer vidio sam da na njusklau nude sa garancijom dosta jeftinije,pa mozda netko dobije za poklon i pozelči ga prodati,i sad se pita u cemu je fora jer pisu da je nexus 7 (2013) najboljei u klasi tj za tu lovu a recimo visido sma da za 1500kn ima relativno jacih konfiguracija al to su vecinom neki kineski tablčeti,sada nisam pametan,ako s eipalti taj kineski kupio bih ga ali sam cuo mada imaju kao super konfiguracije da bas to i nes ljaka i da su cesto te konfiguracije lazne i OS da su lazni  nisu  kao kod neksusa 4.2 vec neki 2.2 ali upakirani kao 4.2 itd.molim vas pomoc jer zaista nisma pametan sza da kupim,ali svakako kupim nesto kroz max dva tjedna a ako netko od vas ima nesto ok za prodati neka se javi,ne trazim glanc novo ali ipak da ima garanicju i da nije unisten,ako me shvacate,pozdrav

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Savjet za kupnju nexus 7(2013) ili neki "ljevi"?
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice