Razer Blade 14inc 2013 u RH

poruka: 7
|
čitano: 5.294
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Zanima me ima li prodajno mjesto u RH ili je kod nas moguće samo naručiti preko razerzona-a

Znam da laptop nije "best bang for the buck", ali sam u specifičnoj situaciji gdje mi treba jedna mašina i za gejming i za faks što znači da mogu birati između Razerovog bladea i Asusove RoG Stealth serije. Ako netko zna za još neku moguću opciju slobodno recite

0 0 hvala 0
17 godina

Pa naruci ga negdje iz EU. Nema sad ni carine ni nicega, samo postarina.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nema ti ga jos u EU, a i kad stigne bit ce nekih 2000€ za osnovu konfu tj i7 / 8GB RAM / 256GB SSD 

Razer je malo preskup zato sto je to ipak Razer a i zato sto proizvode malo laptopa pa im je proizvodnja skuplja.

...a i na tom Razeru se ljudi zale na neprihvatljivo los ekran.

Ako te zanima laptop iskljucivo za gaming pogledaj radije Lenovo Y510p koji dolazi sa... (Tehnicki  svaki posten laptop je dobar i za faks.)

i7 / 16GB RAM / Dvije 750M graficke (SLI) ili Jedna  765M  / 256GB SSD / 1080p ekran  za nekih 1200€

Lenovo nema neko zvucno ime ali je vrlo kvalitetan, rekao bih i kvalitetniji od ASUS G serije i Razera.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 18:02 (fade).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Razer Blade 14inc 2013 u RH

Gledam sad ovaj Lenovo na njihovoj stranici i nemogu nigdje nac model sa SSD-om (ima ovaj koji ima SSD cache, al mislim da nisi na to mislio/la)

http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y-series/y510p/#customize

Ime mi apsolutno nije bitno, dok je proizvod kvalitetan i ima dobru službu za korisnike

To što mi treba za faks znači da nemogu uzet neki desktor replacement jer ga moram teglit svaki/skoro svaki dan sa sobom

PS:  750 SLI je jaci od 765-ice, točno?

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 18:06 (Shoes).
13 godina
neaktivan
Shoes kaže...

Gledam sad ovaj Lenovo na njihovoj stranici i nemogu nigdje nac model sa SSD-om (ima ovaj koji ima SSD cache, al mislim da nisi na to mislio/la)

http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y-series/y510p/#customize

Ime mi apsolutno nije bitno, dok je proizvod kvalitetan i ima dobru službu za korisnike

PS:  750 SLI je jaci od 765-ice, točno?

Da 750 SLI je jaci ali ni 765 nije nimalo losa. 

U Hrvatskoj izgleda nema modela koji dolazi sa SSD-om tako da bi trebao ili sam ugraditi ili kupiti Laptop na Amazon.de / Ebay.de...

Asus ROG je isto dobar ali jos uvijek nema 14" i 15" modela sa Intel Haswellom i 7xx karticama , samo na 17" modelu koji je tenk.

Gledao sam ovu ponudu prije par dana i vec je drugi put rasprodan, mora da je odlican kad tako ide...

http://www.amazon.de/Lenovo-IdeaPad-ANTI-GLARE-Notebook-GeForce/dp/B00FBGI35M/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1387559835&sr=8-2&keywords=lenovo+510

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 18:21 (fade).
12 godina
neaktivan

Procitao sam par review-eva i ljudi ga uglavnom hvale iako imaju zamjerke na tipkovnicu

Pricekat cu jos par mjeseci dok se Blade ne pojavi na EU trzistu, ako stvarno bude 2000 eura vjerojatno cu ici sa ovim Lenovom ili mozda nekim notebookom koji izbace u meduvremenu iako ocekujem da razer nece biti preko 1800

Hvala puno na pomoći

15 godina

hi

pogledaj si sager/clevo i alienware, imaju 14' modele

HD Portal - pogled u svijet visoke rezolucije www.hdportal.eu
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice