Danas mi postar donjeo HP Probook 455 G1 (dosta dobro izgleda) i krenuo ja instalirat win 7 ultimate prije toga bio linux suse i napravim ja C I D particiju i kad se instaliralo odem bas u computer da vidim jer se vidi i vidi se samo C, a D particije nema, sta mislite do cega bih mogao bit problem tj. kako da napravim da imam i D particiju?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko gb si dodijelio c particiji od ukupne memorije od hard disk-a?
Koliko gb si dodijelio c particiji od ukupne memorije od hard disk-a?
500gb je HDD 250Gb sam dodjelio C particiji
Nije valjda da nitko ne zna u cemu je problem prije nego sto zovem servis, a znam da mi nece pomoc nista?
Danas mi postar donjeo HP Probook 455 G1 (dosta dobro izgleda) i krenuo ja instalirat win 7 ultimate prije toga bio linux suse i napravim ja C I D particiju i kad se instaliralo odem bas u computer da vidim jer se vidi i vidi se samo C, a D particije nema, sta mislite do cega bih mogao bit problem tj. kako da napravim da imam i D particiju?
A jesi li dodjelio slovo toj particiji NAKON završetka instalacije?!
Idi u Disk management i provjeri (C:\Windows\System32\diskmgmt.msc). Ako je particija tu ,samo desni klik ,idi na Change drive Letter and paths i klik na Add.
Nakon toga ,particija će biti vidljiva u exploreru.Nisi formatirao tu drugu particiju
Desni klik na my computer/manage/Disk managment/ tu vidiš particiju c koju ne diraš, a na unlocated space desni klik- format (NTFS mora biti,letter automatski dodijeli, quick format)
thats all
Hvala obadvojici...