Preporuka laptopa do 4000kn

poruka: 11
|
čitano: 3.300
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen

Evo ovako, treba mi preporuka laptopa za frendicu a pošto se ja ne pratim taj dio tržišta, pitam vas...

Laptop bi trebao biti kakav manji, lakši, al opet sa dovoljno velikim ekranom i kvalitetnom tipkovnicom. Nije za gaming - vrtit će firefox (facebook), office, winamp i tako... Samo nek bude dovoljno sposoban da vrti Win7 + firefox + office i ona je sretna. Malen, lagan, ekran od barem 15" (da odma izbacimo EEE i slične iz igre), sa izdržljivom baterijom i to je to.

ADM, Vemil, HGspot... Nije bitno. Stvarno nemam pojma o stanju sa laptopima pa izaberite onaj koji bi sebi uzimali za gore navedeni iznos i poslove.

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

NB HP Compaq 610 NX550EA - Cijena: 3.996,00 kn

- Mali, jednostavan i lagan

- Firefox, Office, Winamp i sve ostale stvarčice idu (može i pokoja starija igra)

- Ekran 15,6" (nije EEE već HP :) )

- Links.doo - Odličan dučan, naručivao par puta kod njih, nikada problema.

- Ja bih sebi uzeo ovaj laptop za posao

- Ima još laptopa za 4k kn od drugih proizvođača, ali to se sve tu negdje muva - više RAM-a, ali manji HDD, AMD ili Intel itd.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

alienware m17 xSmijeh

0 4 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Preporuka laptopa do 4000kn
Aerendyl kaže...

NB HP Compaq 610 NX550EA - Cijena: 3.996,00 kn

...

Takvo nešto je super. OK lap, dovoljno jak za njene potrebe i mogao bi joj poslužit i tijekom faksa (sad ide u 4.r srednje). Sutra ću joj pokazat slike pa ću vam javit jel prošao il nije. Njezina je zadnja Smijeh

apple kaže...

alienware m17 xSmijeh

Very funny. Brzo ćeš odletit s ovog foruma...

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
17 godina
neaktivan

Tek si došao na forum i već pišeš gluposti Neodlučan Mislim bez uvrede, ali čovjek je lijepo zamolio za savjet laptopa do 4000kn, a ti mu tu daješ M17 koji dođe 15 soma kuna sa najosnovnijim postavkama.. :S

Filip
17 godina

Dell

Mislim da je laptop skroz ok i da će biti zadovoljna.

http://www.keindl-sport.com/proizvod.asp?id=2094
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

HP 6735s. Imam ga već pola godine i super je.

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010713 3.989,00

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xanzzu kaže...

uzmi ovaj...po meni odlican...

GTI - Das Auto
16 godina
odjavljen
2029.MN4 kaže...

Dell

Mislim da je laptop skroz ok i da će biti zadovoljna.

Kad sam vidio stranicu od Laptecha (jedini koji drže taj lap kod nas), prepao sam se. Katalog je ispod bannera i ne mogu vidjet cijenu lapa i specifikacije Neodlučan

Xanzzu kaže...

Ovaj HP 610 NX550EA je lakši i ima duplo veći disk tako da... Jednio kaj ovaj 6735s ima HD3200 grafiku za razliku od ovog NX550 koji ima GMA grafiku. Al njoj to uopće ne treba. Mislim da će više cijenit veći disk i malo manju masu nego jaču grafiku...

16 godina
neaktivan

sve joj se svodi na to zasto ce ga koristiti u ovom slucaju za fax i zato je kao sto si rekao bolje je uzeti hp compaq 610

GTI - Das Auto
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da..ovaj NX550EA je odličan za te pare...bit će joj super, možemo se kladit' ..ima ga jedan prijatelj i mogu reći da je baš super, Cool za 4 soma definitvno jedan od boljih..

Filip
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice