imam jedan ajmo reci problemcic...posto mi je ovo prvi laptop, zelim si nastimati postavke...npr. kada skidam nesto s interneta, prek utorrenta, nisam na laptopu...sad me zanima, oce on skidat film iako ga stavim na sleep...jer kad ga zatvorim on mi automatski ode na sleep, sad ako na sleepu nemogu skidat, jel dovoljno da nastimam kad mi se zatvori da se samo ekran ugasi...tj. oce se on pregrijat il sta vec ako radi recimo 5 h tako?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad je računalo u sleep modu programi ti neće raditi.
Možeš naštimat (kao što si rekao) da kad zaklopiš ekran tj. poklopac da ti samo ugasi monitor a laptop nastavi raditi.
Samo ga stavi na ravnu površinu (ne na krevet ili deku) i pusti da radi. Pošto prilikom skidanja procesor i ostale komponente rade na minimumu tako i zagrijavanje neće biti veliko kao što bi bilo recimo da igraš igre na njemu.
Win 7 rješenje:
Control Panel - Power Options - Change plan settings (klikneš to pored onog plana koji ti je aktivan, tj. pored kojeg ti je točka kao odabrani plan [Balanced, Power saver ili High performance]) - Change advanced power settings - Power buttons and lid.
Tamo odaberi da kada ti se poklopi "lid" (poklopac) da ne radi ništa.