Pomoc u vezi lenovo laptopa :D

poruka: 6
|
čitano: 5.323
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

LENOVO G585 M8387GE E1-1200/4GB/500GB HD7310

JA POJMA NEMAM KAKAV JE OVO LAPTOP,a kupljen mi je kao poklon,pa me zanima da li je dobar,i opcenito kakav je,jer ja nemam pojma ni o cemu, sto se laptopa tice.a posto sam u mogucnosti da ga vratim ili zamijenim,trebala bi vasu pomoc da mi kazete sto da ucinim s njim...vratiti ili ostaviti.... najvise me zbunjuje njegov procesor koji je 1,40 ghz,a ono malo sto znam je to da bi kao trebalo biti puno vise od toga da bi valjalo...ugl,ja nemam pojma,pa pitam vas.. kupljen je u njemackoj,pa evo link na kojem sve pise o njemu,nadam se da cete razumjeti :/ http://www.mediamarkt.de/mcs/product/LENOVO-G585-M8387GE-E1-1200-4GB-500GB-HD7310,48353,286826,527177.html.

hvala !

brundomendo
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 23:51 (nella0211).

0 0 hvala 0
14 godina

Evo ovako.

Ovaj poklon je jedan solidan laptop koji bi na našem tržištu vjerojatno koštao oko 3000kn.

Vidim da laptop ima AMD E1 - 1200 procesor. Taj procesor nije ništa posebno, ali dobar je u ovim osnovnim funkcijama kao Office, surfanje i pokoja lakša igrica npr. League of Legends, CoD 4 i slično.

Ovih 4gb RAMa bi ti trebalo biti i više nego dovoljno u svim funkcijama koje možeš zamisliti. A ako ti i zatreba više memorije laptop je proširiv do 16gb RAMa.

AMD Radeon HD7370 je dosta dobra grafička kartica, i trebala bi se nositi i sa nekim novijim igricama na medium detaljima, ali mislim da te tu sputava procesor.

500 gigabajtni HDD bi isto tako trebao biti i više nego dovoljan za šta god da koristila ovaj laptop.

Baterija je od 2200mAh-a i treba držati približno 5 sati bez problema. Hint : kad je laptop uključen u struju uvijek vadi bateriju, tako ćeš duže sačuvati bateriju. ( prije nego iskopčaš punjač bateriju natrag )

Laptop ima 2x High Speed USB 3.0 i 1x USB 2.0 

A vidim i da je na laptopu original Windows 8, tako da možeš definitivno bit sretna sa ovakvim poklonom. {#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 0:49 (Tomek.Klc).

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Pomoc u vezi lenovo laptopa :D

Hvala na odgovoru :) znaci ok je :)

Jos me ovo zanima :

Jos u ponedjeljak sam imala hp-ov 625 (nazalost su mi ga ukrali lopovi iz stana,pa sam dobila ovaj novi) i bio mi je dosta dobar,kad bih usporedjivala ta dva,koji bi bio bolji? :D

za slucaj da trebas hp-ovu recenziju evo stranica : http://www.notebookcheck.net/Review-HP-625-Notebook.37089.0.html

brundomendo
14 godina

Idemo redom.

Na prvi pogled bi se reklo da je procesor na HP-u bolji, ali Lenovov procesor je 2 godine noviji od HP-ovog, i također troši manje struje, jedino što HP-ov procesor ima veći radni takt. Dakle, HP-ov procesor je bolji, ali nije toliko puno koliko se čini na prvi pogled.

Lenovo ima 2gb više RAMa.

Lenovo također ima bolju grafičku karticu.

Lenovo ima i 2 puta veći kapacitet Hard Diska.

Rekao bih da Lenovo ima i bolju bateriju, ali to ćeš ti bolje znati.

Lenovo ima i USB 3.0 priključke, a HP ima samo USB 2.0

Tako da po ovim najosnovnijim komponentama ispada da je Lenovo bolji laptop.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 0:48 (Tomek.Klc).

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Pomoc u vezi lenovo laptopa :D
Hvala ti,puno si pomogao :) iako ti ja ne kuzim nista osim ovoga "bolji" "losiji" "dobar" "ok", itd,hahah, shvacam glavnu stvar, a to je da bih po svemu sudeci ovaj lenovo trebala zadrzati :) jos jednom hvalaaaaaa ! :*
brundomendo
14 godina

Drago mi je da sam bio koristan.

Ako bude kakvih problema sa laptopom slobodno priupitaj preko privatnih poruka.

Lijep pozdrav. {#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice