Razmisljam o kupnji ovog laptopa , pa bih molio sve da kazu svoje misljenje o njemu i daju eventualno neku svoju preporuku za neki dr laptop do te cijene . Zanima me da li je istina da Acer laptopi nisu kvalitetno napravljeni ? MOLIM STO VISE ODGOVORA NA OVU TEMU!!!!!!!!
TREBA MI STVARNOOOO POMOC!!!
NEK SE JAVI BAREM 10 ljudi , jer na sve druge teme koje sam otvorio nisam imao skoro nikakav ODAZIVVV!!!!!
HVALAAAAAAAAA!!!
A Laptop je OVAJ ::
NB ACER Aspire 7730G-732G32Mn / Core2Duo P7350, DVDRW, 2 GB, 320GB, 9600M GT 512MB, 17'', G-Lan, Kamera, HDMI, Linux
Intel® Core™ 2 Duo processor P7350 2.00GHz
Mobile Intel® PM45 Express Chipset
17'' WXGA CrystalBrite, 1440 x 900
NVIDIA® GeForce® 9600M GT, 512MB
2GB MB DDR2 667MHz, 320GB HDD, DVD RW
802.11a/b/g/draft-N, Gigabit Ethernet, BT 2.0
Fingerprint reader, Acer CrystalEye webcam
Consumer infrared (CIR) port
5 in 1 CR (SD, MMC, MS, MS PRO, xD),
Acer EasyPort IV connector
ExpressCard™/54 slot
4 x USB 2.0 ports
HDMI, External display (VGA) port,
Baterija 6 ćelija, autonomija 2,5h
Masa 3,8kg, jamstvo 1 god.
Linux
Cijena 6289 kn u linksu !!!

) mozda bi mogao reci da mi bioshock nesto nije zadovoljavajuce radio. al nije mi se bas ni svidio tako da sam ga sklonio.mali minus je ventilator koji se cesto pali, al nista strasno, s obzirom da nikad nije bio jače od mlakog ispod kad ga dodirnem. i ne gasim ga skoro. ekran ima odaziv 8ms sto je mozda minus za igre al de dobro je... u biti je ekran kraj graf kartice broj dva komponenta (ili jedan). i za zvuk da bi riječi rekao. daleko iznad tihog i nekvalitetnog. mislim bio sam pregledao sve sve sve laptope i zakljucio da je procesor dovoljan i 2.0 a sve ovisi o grafickoj. ma najbitnije mi je da nemam kablova, ogromnu kutiju i šarafciger zaljepljen za nju kao na bugovom baneru iznad