NB ACER Aspire 7730G-732G32Mn

poruka: 4
|
čitano: 3.472
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
ACER da ili NE???
pitanje

Razmisljam o kupnji ovog laptopa , pa bih molio sve da kazu svoje misljenje o njemu i daju eventualno  neku svoju preporuku za neki dr laptop do te cijene . Zanima me da li je istina da Acer laptopi nisu kvalitetno napravljeni ?  MOLIM STO VISE ODGOVORA NA OVU TEMU!!!!!!!!

TREBA MI STVARNOOOO POMOC!!!

NEK SE JAVI BAREM 10 ljudi , jer na sve druge teme koje sam otvorio nisam imao skoro nikakav ODAZIVVV!!!!!

HVALAAAAAAAAA!!!

A Laptop je OVAJ ::

NB ACER Aspire 7730G-732G32Mn / Core2Duo P7350, DVDRW, 2 GB, 320GB, 9600M GT 512MB, 17'', G-Lan, Kamera, HDMI, Linux

Intel® Core™ 2 Duo processor P7350 2.00GHz
Mobile Intel® PM45 Express Chipset
17'' WXGA CrystalBrite, 1440 x 900
NVIDIA® GeForce® 9600M GT, 512MB
2GB MB DDR2 667MHz, 320GB HDD, DVD RW
802.11a/b/g/draft-N, Gigabit Ethernet, BT 2.0
Fingerprint reader, Acer CrystalEye webcam
Consumer infrared (CIR) port
5 in 1 CR (SD, MMC, MS, MS PRO, xD),
Acer EasyPort IV connector
ExpressCard™/54 slot
4 x USB 2.0 ports
HDMI, External display (VGA) port,
Baterija 6 ćelija, autonomija 2,5h
Masa 3,8kg, jamstvo 1 god.
Linux

Cijena 6289 kn u linksu !!!

jinxsull
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2009 20:28 (jinxsull).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

ma isplati se svake kune, imam ovaj iz hg spota model za 6029kn, prije mjesec dana ga uzeo. minus je sto ako ga misliš nositi bez torbe nikuda, sve radi predobro. kao zamjena za stolno bez problema sve radi. provjereno. igre sve rade. ili ultra high, ili high. na 1400x900. nisam crysis isprobao, isprobao sam desetak igara (prvo prešao falloutSmijeh) mozda bi mogao reci da mi bioshock nesto nije zadovoljavajuce radio. al nije mi se bas ni svidio tako da sam ga sklonio.mali minus je ventilator koji se cesto pali, al nista strasno, s obzirom da nikad nije bio jače od mlakog ispod kad ga dodirnem. i ne gasim ga skoro. ekran ima odaziv 8ms sto je mozda minus za igre al de dobro je... u biti je ekran kraj graf kartice broj dva komponenta (ili jedan). i za zvuk da bi riječi rekao. daleko iznad tihog i nekvalitetnog. mislim bio sam pregledao sve sve sve laptope i zakljucio da je procesor dovoljan i 2.0 a sve ovisi o grafickoj. ma najbitnije mi je da nemam kablova, ogromnu kutiju i šarafciger zaljepljen za nju kao na bugovom baneru iznad  Smijeh   uglavnom sve radi kako bi trebalo i prema specifikacijama.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kupio sam takav u 10. mjesecu prosle godine, i odmah stavio jos 2 gb rama... na njemu je vista ultimate i sve radi savrseno... Far Cry 2 je pojeo na 1440*900 sve high (i ultra gdje moze) na 2x aa. Moja jedina zamjerka je na vidljivost ekrana buduci da dosta radim u photoshopu u CAD programima, al sa tehnicke strane sve radi besprijekorno... moja preporuka, ne mozes pogrijesiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I ja sam ponosni vlasnik Aspire 7730g 2 - tjedna.

Ako zaboravim koliko sam se napatio da deinstaliram linuksa, ostalo je sve prevazišlo moja inače ne baš skromna očekivanja.

I kod mene je ventilator bučniji nego što sam navikao na Dell-u, ali sve ostalo je savršeno za 5.800 koliko sam platio Saši Majstoroviću.

Naravno da moraš baš sve drivere updatat sa neta, originalni su jad i očaj, ali to i nije baš tolika gnjavaža.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice