http://www.links.hr/?naziv=prijenosno-racunalo-toshiba-qosmio-x770-11c-core-i7-2670qm-blu-ray-8gb-1000gb-geforce-gtx-560m-17-3-led-g-lan-bt-kamera-hdmi-usb-3-0-windows-7-home-premium-crno-crveni&option=artikl&id_kategorija=0115&id_artikl=011.500.569
Stvar je ovakva.. treba mi novi komp za koristiti za vrijeme praznika kod roditelja u Dalmaciji, budući da je stara Pentium 4 konfa odvrtila svoj vijek. Prije mjesec dana sam ciljao na barebone minijaturno računalo, ali budući da mi je laptop od faksa isto neka malo žešća krntija ( Core2Duo, integrirana Intelova grafička proizvedena od prije 4-5 godina.. ), došao sam na ideju da jednostavno kupim novi laptop, a budući da idem često na putovanja, te često imam obaveze unutar igara koje u to trenutno vrijeme igram ( mala skupina real life frendova ).
Ako već kupujem laptop, ne idem ispod i7-ice i ispod 500 serije od nVidije, jer laptopi se ne upgradeaju tako lagano. Ako postoji bolji laptop za te novce od ovog gore navedenog, molio bih da me netko uputi. Molio bih i mišljenja također.
Laptop bi bio korišten najčešće povezan preko HDMI utora na TV, te smatram da bi mogao prožvakati većinu AAA naslova, ako ne na very high onda na high detaljima, te sve nadolazeće naslove na nekakvom mediumu iduće 2-3 godine.