Mala nadogradnja kompa do 600kn

poruka: 5
|
čitano: 999
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mala nadogradnja do 500kn
Želio bih nadogradit stari komp da mogu igrat neke igre od prije što sam prije rušenja windowsa mogo/NFS Underground 2,Morrowind,Huning Unlimited 3),Mislio sam da je do drivera ja stavio najnovije ono opet neće... :( Pojavi se error Send i Don't send znate o kojem je rječ...Pa sam mislio hoće li neka nova grafa (128 mb) Promjenit šta u performansi i dali ću te igre opet moć igrat do kupnje novog kompa?...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Mala nadogradnja do 500kn
ZoKy_515 kaže...
Želio bih nadogradit stari komp da mogu igrat neke igre od prije što sam prije rušenja windowsa mogo/NFS Underground 2,Morrowind,Huning Unlimited 3),Mislio sam da je do drivera ja stavio najnovije ono opet neće... :( Pojavi se error Send i Don't send znate o kojem je rječ...Pa sam mislio hoće li neka nova grafa (128 mb) Promjenit šta u performansi i dali ću te igre opet moć igrat do kupnje novog kompa?...

rade polako skupljaj novce i slozi si nekaj pametno za 2000-2500 kn....... nez dal ti se opce isplati toke novce bacat kad ti to sve 400 kn ne vrijedi..... 

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD
16 godina
neaktivan
RE: Mala nadogradnja do 500kn
Okje, ali imaš neko rješenje za problem koji imam? Da iste igre nemogu opet igrat??
16 godina
Mala nadogradnja kompa do 600kn

ha nezz ak ti je ti ram ddr2 kup gigu do dve jer ćeš to moć kasnije još iskoristit,a ak je drr ili sdrr nemoj jer je preskup a kad kupiš jednog dana novu matičnu niš od toga

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Mala nadogradnja kompa do 600kn
Oke znam za to...Ugl dost igara mi i procesor i sve vrti, ali ne grafa javlja se često problem oko " 3D ACCELERATORA" Neznam šta je to, ako može pomoć?I ako znaš nešto o 3d driverima izgleda da su oni potzrebni, a ja ih nemam ...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice