Macbook Pro/Air 2012 :)

poruka: 3
|
čitano: 1.242
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Evo da otvorim jednu temu što se tiče nove linije prijenosnika. Pošto i sam čekam novu osvježenu liniju pa da malo ovdje prokomentiramo kakve glasine kruže, kakva su vaša očekivanja od novih modela, što bi trebalo ostaviti, što ubaciti, a što izbaciti iz modela 2011? Zanima me da li očekujete nešto potpuno drugačije ili samo mali skok unaprijed. A ova tema je ujedno da se malo odvojimo od new iPada/iPada 3.. :)

Slobodno neka svatko kaže svoje mišljenje, možete me i popljuvati na ovu temu što sam otvorio, ali jednostavno me zanimaju vaša razmišljana i očekivanja. :D

Priča se o novom Air-u od 15", da bi se izbacila linija MBP 13" i 15", da bi ostala samo MBP 17", da bi svi modeli trebali dolaziti sa SSD-om, superdrive da bi ostao samo na modelu MBP 17", itd..

Pa možete nastaviti ovdje gdje sam ja stao.. :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mene osobno bi veselilo slijedjeće, taksativno pobrojano;
01; i dalje vrhunsko alu kućište, nešto što je state of art za moj pojam,
02; specifikacija sa minimalno 4GB ili čak 8GB radne memorije, maximalno 1920x1080 rezolucija, I7 procesor isključivo, ili nešto čak i jače, minimalno baterija koja je rang 9 ili više cell, sa minimalno 12 sati rada u komadu na high opterećenju, slobodan bluetooth za komunikaciju sa "svim" uređajima u "svim" oblicima komunikacije, zbog prijenosa muzike ako nema slot za CD dodijeljen,
03; možda malo perverzno, volio bih takvu stvar moći personalizirat u recimo crno finalizirano kućište,
04; kada bi verzija od 15 incha težila maximalno 1.5 kilograma,
05; nisam siguran kako stoje sa garancijom, ali ako bih mogao platiti za nešto više od samo tri godine,
06; ako je glossy ekran "garancija" boljih boja na istom, uzimam u obzir i glossy ekran,

eto to je nešto kako u grubo generalno ja zamišljam idealan MacBookProAir, koji bi generalno dizajnom više naginjao Air-u, a specifikacijama Pro liniji, makar, utor ili slot za ulaganje CD-a i ostalih software detalja, trebao bi nekako "riješen", sad kako, možda externim dodatkom u serijskom paketu, možda??!!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice